12. Sınıfım bu sene staj görücem ama staj yeri bulamadım maalesef , haftanın 7 günü okula gideceğim , daha önceden bu durumu yaşayan var mı? ekstra 2 gün okula gelicez cumartesi pazar olmak üzere hafta içi ders programlarında bizi erken salarlar mı ?
Ekran kartı kendini kullanmıyor, gpu saat frekans hızı ile bellek saat frekans hızı çok yüksek. Bu değerlerin oyunda olması gerekiyor, virüs taraması ile 30 saniye ayarına bi bakıcam
Ekran kartı boşta bu şekil sebebini bilen var mı sürücülerle alakalı mı ? 4070 Super ekran kartı var durduk yere başladı bu olay aynısını yaşayan var mı ?
Selamlar , bir konuyu danışmak istiyorum. Şimdi bilgisayarım bi anda boşta GPU Saat Frekans hızı ve bellek saat frekans hızı gereksiz yere boşta çok yüsekti , ekran kartı driverlarını kaldırdım baştan kurdum ve oyuna girip çıktım yine aynı şekil oldu sizce nvidia kaynaklı bi sorun mu ? sorun bir...
Selamlar , bir konuyu danışmak istiyorum. Şimdi bilgisayarım bi anda boşta GPU Saat Frekans hızı ve bellek saat frekans hızı gereksiz yere boşta çok yüsekti , ekran kartı driverlarını kaldırdım baştan kurdum ve oyuna girip çıktım yine aynı şekil oldu sizce nvidia kaynaklı bi sorun mu ? sorun bir...
120 - 140mm çok fazla ses çıkarmicak güzel bi hava akışı olan ve rgb bir kasa fanı arıyorum f/p olursa güzel olur 3 lü 6 lı 9 lu satan yerler varsa daha iyi olur (ketçap mayonez de olsun mu dediğinizi duyar gibiyim)
120 - 140mm çok fazla ses çıkarmicak güzel bi hava akışı olan ve rgb bir kasa fanı arıyorum f/p olursa güzel olur 3 lü 6 lı 9 lu satan yerler varsa daha iyi olur (ketçap mayonez de olsun mu dediğinizi duyar gibiyim)
monitörüm AOC 23.8" 24G2SPAE/BK 165Hz 1ms monitörün arkasından hoparlörden midir bilmiyorum ama bir cızırtı sesi var anlayamadım arada böyle antenli televizyonlar olur ya cızırtı sesi gelir ondan geliyor arada bir , ciddi bir sorun mu bu sorunu yaşayan biri var mı varsa nasıl çözdünüz?
dostlar 3060Ti laptop ekran kartında Fortnite de orta ayarlarda kaç fps alınıyor bilen var mı işlemci de etki ediyorsa işlemci i7 11. Nesil deneyimleyen birisi varsa yazabilir mi teşekkürler