anonim08 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Nvidia App yeni gelen güncelleme ile program hatası

evet hocam mevcut bütün oyunlarda böyle fortnite , forza 5 vs.
  2. A

Nvidia App yeni gelen güncelleme ile program hatası

Bu hatayı alıyorum. çözümü nedir? DDU ile sildim restart attım nvidia app kurdum sürücüyü indirdim restart attım düzelmedi çözümü nedir?
  3. A

Meslek lisesi okulunda staj

12. Sınıfım bu sene staj görücem ama staj yeri bulamadım maalesef , haftanın 7 günü okula gideceğim , daha önceden bu durumu yaşayan var mı? ekstra 2 gün okula gelicez cumartesi pazar olmak üzere hafta içi ders programlarında bizi erken salarlar mı ?
  4. A

Ekran kartım gereksiz yere kendini kullanıyor

Ekran kartı kendini kullanmıyor, gpu saat frekans hızı ile bellek saat frekans hızı çok yüksek. Bu değerlerin oyunda olması gerekiyor, virüs taraması ile 30 saniye ayarına bi bakıcam
  5. A

Ekran kartım gereksiz yere kendini kullanıyor

Ekran kartı boşta bu şekil sebebini bilen var mı sürücülerle alakalı mı ? 4070 Super ekran kartı var durduk yere başladı bu olay aynısını yaşayan var mı ?
  6. A

Nvidia game ready sürücüsünde bi sıkıntı mı var?

Selamlar , bir konuyu danışmak istiyorum. Şimdi bilgisayarım bi anda boşta GPU Saat Frekans hızı ve bellek saat frekans hızı gereksiz yere boşta çok yüsekti , ekran kartı driverlarını kaldırdım baştan kurdum ve oyuna girip çıktım yine aynı şekil oldu sizce nvidia kaynaklı bi sorun mu ? sorun bir...
  7. A

Oyuna girip çıkınca sürekli ekran kartı gpu saat frekans hızı yüksek kalıyor

Selamlar , bir konuyu danışmak istiyorum. Şimdi bilgisayarım bi anda boşta GPU Saat Frekans hızı ve bellek saat frekans hızı gereksiz yere boşta çok yüsekti , ekran kartı driverlarını kaldırdım baştan kurdum ve oyuna girip çıktım yine aynı şekil oldu sizce nvidia kaynaklı bi sorun mu ? sorun bir...
  8. A

Çözüldü✓ ekran kartı boşta 28w kullanıyor

hocam boşta kaç volt çekiyor watt volta bağlı diye biliyorum ne kadar çok volt kullanırsa o kadar çok watt kullanır diye biliyorum
  9. A

Rgb ve f/p Kasa Fanı önerisi

120 - 140mm çok fazla ses çıkarmicak güzel bi hava akışı olan ve rgb bir kasa fanı arıyorum f/p olursa güzel olur 3 lü 6 lı 9 lu satan yerler varsa daha iyi olur (ketçap mayonez de olsun mu dediğinizi duyar gibiyim)
  10. A

Rgb kasa fanı önerisi

120 - 140mm çok fazla ses çıkarmicak güzel bi hava akışı olan ve rgb bir kasa fanı arıyorum f/p olursa güzel olur 3 lü 6 lı 9 lu satan yerler varsa daha iyi olur (ketçap mayonez de olsun mu dediğinizi duyar gibiyim)
  11. A

Days Gonede sadece ek görev var ana hikayeden ilerleyemiyorum

Reis bazı ek görevleri de yapman lazım ki hikaye ilerlesin oyun öyle ilerliyor oyunu bitirmiştim ben
  12. A

Monitörün arkasındaki kablolar çok sıcak

Hocam hdmi kablosu değilmiş de çift başlı bi kablo birisini kasaya takıyorum birisini monitöre takıyorum o kablo çok ısınıyor
  13. A

Monitörün arkasındaki kablolar çok sıcak

Monitörüm için görüntü sağlayacak kablolar çok sıcak hdmı kablosu sanırsam sürekli bi cızırtı sesi geliyor monitöre bi zarar verir mi bu ?
  14. A

Monitörden gelen cızırtı sesi

monitörüm AOC 23.8" 24G2SPAE/BK 165Hz 1ms monitörün arkasından hoparlörden midir bilmiyorum ama bir cızırtı sesi var anlayamadım arada böyle antenli televizyonlar olur ya cızırtı sesi gelir ondan geliyor arada bir , ciddi bir sorun mu bu sorunu yaşayan biri var mı varsa nasıl çözdünüz?
  15. A

3060Ti Laptop ekran kartı

dostlar 3060Ti laptop ekran kartında Fortnite de orta ayarlarda kaç fps alınıyor bilen var mı işlemci de etki ediyorsa işlemci i7 11. Nesil deneyimleyen birisi varsa yazabilir mi teşekkürler
Geri