Çevrenden dolayı da olabilir hocam bir dönem bana da olmuştu Müslüman insanları cahil geri zekâlı gören bir toplumda bulunmak zorundaydım şuan yine böyle bir duruma maruz kalıyor gibi oluyordum ama ses çıkarmayı öğrendim..
olayın cinsiyetle bir alakası yok bence hocam sevgisine inandırıp yarı yolda bırakan erkekler de var neredeyse bütün erkeklerde elde ettikten sonra uzaklaşma olayı değersiz hissettirme olayı var..Cinsiyet bazında bakmanız yanlıs 2. olarak kız sizi sevmiyordu sadece duygusal boşluk içerisinde...
hocam ben sadece Mat çalışıyorum şuan temelimde zayıf biraz ve sizin çalışmanız bana kıyasla baya iyi devam edip disiplinli çalışırsanız mutlaka istediğiniz sıralamayı yaparsınız etrafınızdaki insanlardan dolayı rehavete kapılmayın..
Yalnız ben fazla genelleme konuştum bahsettiğim ikimizin de müsait olup uygun koşullarda konuşma durumu.. Ayrıca işimiz gücümüz de var birbirimize ayıracak vaktimiz de.
2 yıllık bi ilişki olgunlaşmış bir ilişkidir diye düşünüyorum ve hayatımda ilk defa bir ilişkide kendini obje olarak gören bir erkek gördüm bizim 3. ayımız ve 1 saat o yazmasa ben kesin yazarım 2 hafta çok uzun bi süre.. Al karsına konus bence durumu açıkça anlat
kuzenim kullanıyor damla sakızlı içiyor sanırım hoş gibi kokusu (hiç denemedim) kaçtır aynı aromayı kullanıyosa güzeldir muhtemelen tatlı mı değil mi bilmiyorumm
erkek arkadaşım kreatin kullanıyor yeteri kadar su içersen bir sıkıntı çıkmaz sanırım günde 4 litre su fazla onu azalt fazla su içmek de bir yerden sonra vücuduna zarar verebilir..
tabi ki olumsuz olur hocam pek muhabbetin yoktu çünkü belki kız öyle herkesi almıyodur hesabına realda yanaş biraz ilgilen ama sınırını koru sonra at konusmaya baslarsınız belki
biz ilk buluşacağımız falan en çokkk düşündüğüm konu buydu el sıkıştık ve cidden aktı gitti ilk buluşma çok abartmamak lazım erkek açısından konusunca öyle yani belki veda ederken gereken sıcaklığı sağlamışsanız hafif bi sarılırsınız olur biterr