Benim de en büyük sıkıntım akşam yemeğinden sonra dışarıdan dürüm veya tatlı söylemek. Tatlıyı ve ekmeği kesip porsiyonları küçültmekle başlayacağım. Spor yapmadan bu kadar verdiyseniz ben yürüyüş ve spor salonunu da eklersem güzel sonuç alabilirim diye düşünüyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için.
Ben tam tersine bütün gün ofiste masa başında oturuyorum, günlük hareketim çok az. Son kan tahlilimde kolesterol tarafındaki değerler de iyi çıkmayınca artık bu işi ciddiye almam gerektiğini anladım. Ben de yemeği azaltıp yürüyüş ve spor salonuyla ilerlemeyi düşünüyorum. Yaklaşık kaç ayda 81...
Teşekkür ederim hocam haklısınız, benim en büyük sorunum birkaç gün dikkat edip sonrasında tamamen bırakmak zaten. Son yaptırdığım kan tahlilinde kolesterol ve kan yağlarıyla ilgili bazı değerlerim de yüksek çıkmıştı. Yani konu artık sadece görüntüden ziyade sağlık tarafına da dönmeye başladı...
Selamlar arkadaşlar, biraz uzun olacak ama gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için konu açmak istedim.
24 yaşındayım, boyum yaklaşık 1.85 ve kilom 100 civarında. Masa başı bir işte çalışıyorum, günün büyük kısmı ofiste ve bilgisayar başında geçiyor. Gün içinde çok fazla hareket ettiğim...
Selam arkadaşlar,
Evde üç tane monitörüm var. İkisi 144 Hz, biri 60 Hz. Bu ekranlarda genel olarak borsayı takip edeceğim; aynı zamanda tarayıcı üzerinden günlük işlerimi halledeceğim.
Oyun tarafında ise ağır oyunlar oynayan biri değilim. Genellikle Teamfight Tactics oynarım, en fazla arada...