Kilo vermek çok kolay aslında sadece iradeli olmak lazım. Bende kilo verdiğim donem hiçbir egzersiz yapmadim. Suanda da eskisi kadar fazla yemiyorum diyeti...
2-3 ayda düştüm kalori hesabı yapıyordum da uğraşmayı bıraktım çok uğraştırıcı aile evinde. Spor salonuna gitmedim evde 1 ay boyunca oyun oynadım gün...
Benim de en büyük sıkıntım akşam yemeğinden sonra dışarıdan dürüm veya tatlı söylemek. Tatlıyı ve ekmeği kesip porsiyonları küçültmekle başlayacağım. Spor...
Ben tam tersine bütün gün ofiste masa başında oturuyorum, günlük hareketim çok az. Son kan tahlilimde kolesterol tarafındaki değerler de iyi çıkmayınca...
Teşekkür ederim hocam haklısınız, benim en büyük sorunum birkaç gün dikkat edip sonrasında tamamen bırakmak zaten. Son yaptırdığım kan tahlilinde kolesterol...
Mesele şu kalori takibi ve günlük hareketi arttırmak bu dediklerimi yaparsanız kilo vermemeniz imkansız (hastalık yoksa) sana tek tavsiyem disiplinli olmak...
Selamlar arkadaşlar, biraz uzun olacak ama gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için konu açmak istedim.
24 yaşındayım, boyum yaklaşık 1.85 ve kilom 100...
Selam arkadaşlar,
Evde üç tane monitörüm var. İkisi 144 Hz, biri 60 Hz. Bu ekranlarda genel olarak borsayı takip edeceğim; aynı zamanda tarayıcı üzerinden...