AntiN isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ SSD Termal Ped Soğutma

Merhaba elimde 1TB MLD M.2 SSD var buna aksanın soğutmasını takacağım üzerindekini yapışmadığı için termal ped alacağım sizce0.5mm almak daha mantıklı yoksa 1.0mm mi?
  2. A

Çözüldü✓ Yeni RAM XMP sorunu.

Öncelikle merhaba direk konuya girmek isityorum Corsair Vengeance LPX 2x8 RAM kullanıyordum bu RAM'ı XMP ile 3200MHz yapabiliyorum ve herhangi bir sorun olmuyordu 16 yetmediği için 32 yapmaya karar verdim ve Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 bu model RAM'ı aldım 2 adet bu RAM'de...
  3. A

Laptop Önerisi 32K

Satıştan Kaldırıldı
  4. A

Laptop Önerisi 32K

S.A Beyler Aşağıya Koyduğum Linkteki Laptopu Alaçağım Ama Sizinde Bir Görüşünü Almak İstedim Öneriyormusunuz Piyasaya Baktim Özellik Olarak Bu Hoşuma Gitti Ama Yinede Sizde Öneri Yapabilirsiniz Bütçe 30&32k Olabilir Daha Fazla Veremem...
  5. A

Ps4 Pro Ekran Gidip Gelme Sorunu

Merhaba arkadaşlar ps4 pro ilen oyun oynadığımda ara sıra ekran gidip geliyor oyunlar arkada oynama devam ediyor tv samsung 8000 serisi 4k televizyon ama xbox one da öyle bir şey olmuyor.
  6. A

Arkadaşlar Ekran Kartı Önerisi Alabilirmiyim

3000 işlemci gelicek rayzen 7 ondan sorun yok ekran kartı lazım
  7. A

Arkadaşlar Ekran Kartı Önerisi Alabilirmiyim

Selam Arkadaşlar Ekran Kartı Alıcan Bütce 3000tl Bir Kaç Resim Ekledim Bunalrdan Hangisini Önerirsiniz Yada Bütcemi Gecmeyeck Sekilde Sizde önerebilirsiniz. Sistem Amd Rayzen 5 1600 12nm 16 Gb 3000 mhz ddr4 700w 80+ power A320m-H Anakart
Geri