Laptop Önerisi 32K

AntiN

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
32.000
Silindi

Son düzenleme:
hepsiburadadan i7li 32ramli ve 2tb versiyonlu excalibur 31.5k bu dediğimi al

hepsiburadadan i7li 32ramli ve 2tb versiyonlu excalibur 31.5k bu dediğimi al
excaliburdan uzak dur.
8gb ram eklersin mis
olabilir.

asıl attığından uzak dur aldım iade ettim PUBG gibi bir oyunda bile işlemci 92 dereceyi görüyordu ve kasma sorunu vardı bende almamla iade etmem bir oldu :D
öncelikle o laptopu ben atmadim dikkat edersiniz ki sadece ihtimal verdim.Size gelen laptopda bir sıkıntı vardır muhtemelen pubg de 92 derece göreceğini düşünmüyorum açıkçası.Excalibur'a gelince de sıcaklık sorunlarını kullananlar bilir,teknik destek de cabası.Parayla rezillik.

öncelikle o laptopu ben atmadim dikkat edersiniz ki sadece ihtimal verdim.Size gelen laptopda bir sıkıntı vardır muhtemelen PUBG de 92 derece göreceğini düşünmüyorum açıkçası.Excalibur'a gelince de sıcaklık sorunlarını kullananlar bilir,teknik destek de cabası.Parayla rezillik.
bu modelinde sıcaklık sorunu yaşayan 1 insan bile yok sizin ki tamamen önyargıdan ibaret.. çoğu laptoptan iyi soğutması var bu serisinde lütfen iyice araştırıp sonrasında yorum yapın

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Linkini attığım cihazı alın. Cihaz geldikten sonra CPU-Z programından hangi RAM'in kullanıldığını öğrenin. Aynı RAM'den bir adet daha ekleyin. Bu kasada işlemci tam yükte 102 dereceyi görebiliyor. Oyunlarda ortalama olarak 82 - 98 derecelerde çalışabiliyor. Bu yüzden Ryzen Controller yazılımını indirip sıcaklığı maksimum 88 derece olacak şekilde ayarlayın. Ortalama olarak %3 - 7 performans düşüşü yaşanıyor. Soruların varsa beni etiketleyerek sorabilirsin.

Geri