- Bütçe
- 32.000
S.A Beyler Aşağıya Koyduğum Linkteki Laptopu Alaçağım Ama Sizinde Bir Görüşünü Almak İstedim Öneriyormusunuz Piyasaya Baktim Özellik Olarak Bu Hoşuma Gitti Ama Yinede Sizde Öneri Yapabilirsiniz Bütçe 30&32k Olabilir Daha Fazla Veremem
excaliburdan uzak dur.hepsiburadadan i7li 32ramli ve 2tb versiyonlu excalibur 31.5k bu dediğimi al
olabilir.8gb ram eklersin misAsus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
asıl attığından uzak dur aldım iade ettim pubg gibi bir oyunda bile işlemci 92 dereceyi görüyordu ve kasma sorunu vardı bende almamla iade etmem bir olduexcaliburdan uzak dur.
olabilir.
öncelikle o laptopu ben atmadim dikkat edersiniz ki sadece ihtimal verdim.Size gelen laptopda bir sıkıntı vardır muhtemelen pubg de 92 derece göreceğini düşünmüyorum açıkçası.Excalibur'a gelince de sıcaklık sorunlarını kullananlar bilir,teknik destek de cabası.Parayla rezillik.asıl attığından uzak dur aldım iade ettim PUBG gibi bir oyunda bile işlemci 92 dereceyi görüyordu ve kasma sorunu vardı bende almamla iade etmem bir oldu![]()
bu modelinde sıcaklık sorunu yaşayan 1 insan bile yok sizin ki tamamen önyargıdan ibaret.. çoğu laptoptan iyi soğutması var bu serisinde lütfen iyice araştırıp sonrasında yorum yapınöncelikle o laptopu ben atmadim dikkat edersiniz ki sadece ihtimal verdim.Size gelen laptopda bir sıkıntı vardır muhtemelen PUBG de 92 derece göreceğini düşünmüyorum açıkçası.Excalibur'a gelince de sıcaklık sorunlarını kullananlar bilir,teknik destek de cabası.Parayla rezillik.
Satıştan Kaldırıldıhepsiburadadan i7li 32ramli ve 2tb versiyonlu excalibur 31.5k bu dediğimi al