Apata_ isimli üyenin son içerikleri

1. A

Razer bu kulaklık alınır mı

[H3 id='Razer+Blackshark+V2+X+Oyuncu+Kulakl+alnr+m']Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı alınır mı[/H3]
  2. A

Rtx 5070 rx 9070 xt farkı

yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum arada bir kaç k fark var rx 9070xt daha avantajlı olur mu yoksa 5070 devam mı edeyim? 12gb olması bir problem olur mu 5070 in
  3. A

Iphone 13 ile 15 arasında fark var mı

iki telefondan birisini alacağım fiyat farkına değecek bir fark var mı sizce,15de dinamik ada var sadece sanırım
  4. A

Oruç ayı nasıl geçti

koskoca denilen ay bitti,zorlandınız mı
  5. A

Okuldan sonra yeni kişilerle tanışamama

valla yüz yüze daha çok tercih ediyorum benide dış görünüşümden daha çok kişiliklerimden etkilenmelerini beni tanımalarını istiyorum 1743160180 gidip iyice bakıp ona göre gidicem kız amacıyla gidip sınıfın çoğunluğu falanda erkek olursa problem olur 1743160204 arkadaş dans kursuna gidiyormuş bu...
  6. A

kız var ama doğrudan gidip konuşmak olmuyor sınıf gibi bi ders vb olsaydı daha iyi olurdu ama taktiklerin varsa dinlerim
  7. A

eğer hala lisedeysen fırsatı değerlendirebilirsin :D liseden sonra dahada zorlaşıyor kafe kütüphane falan hiçbiri okul kadar etki etmiyor okulda her günü ister istemez birlikte geçirdiğimiz için beni iyice tanıyorlardı ve sonrası zaten kolay oluyordu
  8. A

sizin okul dışında yeni arkadaşlarla özellikle kızlarla tanıştığınız yerler var mı
  9. A

18e girmeme bir kaç ay kaldı İngilizce seviyem aslında iyide c-1 seviyesi İngilizce kursu veya almanca kursu falan hem tanışma hemde dil geliştirme açısından güzel olabilir belki
  10. A

normal arkadaşdan daha çok yeni kızlarla tanışamıyorum okuldayken iyiydiye şimdi ne kütüphane ne kafe falan hiçbiri işe yaramıyor bi dershane falan yarar sanırım ama onada ihtiyacım yok dil kursu falan bakacağım olmazsa
  11. A

Okuldayken bir çok arkadaşım olurdu yeni kızlarlada tanışırdım 2 sevgilimde olmuştu okulu bıraktıktan sonra bir kaç ay oldu kimse ile tanışamıyorum nerden farklı kişilerle tanışabilirim fikri olan var mı canım sıkılıyor bazen
  12. A

Türkiyede yaşanabilir en iyi il

o şekil bir ev istanbulda deniz kenarında olsa mükemmel ötesi olur yaşamak için hocam
  13. A

Türkiyede yaşanabilir en iyi il

hocam denize yakın yerler daha iyi valla
  14. A

vakit geçirmelik oyunlar

evetde witcher 3 de bir süre ilerledikten sonra geçemiyorum bölümlere benzer tavsiyen varmıdır
  15. A

vakit geçirmelik oyunlar

vakit geçirmelik oyun tavsiyeniz var mıdır sevdiğim oyunlar rdr2,hitman serisi
Geri