Neler Yeni

Okuldan sonra yeni kişilerle tanışamama

Apata_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Apata
Okuldayken bir çok arkadaşım olurdu yeni kızlarlada tanışırdım 2 sevgilimde olmuştu okulu bıraktıktan sonra bir kaç ay oldu kimse ile tanışamıyorum nerden farklı kişilerle tanışabilirim fikri olan var mı canım sıkılıyor bazen

Clayz

80+ Silver
guldurtme ya sacma sapan yorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

calısıyomusun bılmıyorumda zaten okulu bırakmıssın bırde calısmıyosan arkadas bulmak zor

Apata_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Apata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

calısıyomusun bılmıyorumda zaten okulu bırakmıssın bırde calısmıyosan arkadas bulmak zor
normal arkadaşdan daha çok yeni kızlarla tanışamıyorum okuldayken iyiydiye şimdi ne kütüphane ne kafe falan hiçbiri işe yaramıyor bi dershane falan yarar sanırım ama onada ihtiyacım yok dil kursu falan bakacağım olmazsa

Clayz

80+ Silver
normal arkadaşdan daha çok yeni kızlarla tanışamıyorum okuldayken iyiydiye şimdi ne kütüphane ne kafe falan hiçbiri işe yaramıyor bi dershane falan yarar sanırım ama onada ihtiyacım yok dil kursu falan bakacağım olmazsa
konudan alakasız yas kac yanı yasıtların suan en cok nerede takılıyo. sadece ınsanlarla tanısma amacıyla dıl kursuna katılıp dılıde gelıstırsen gayet guzel olabılır cıdden :D

Apata_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Apata
konudan alakasız yas kac yanı yasıtların suan en cok nerede takılıyo. sadece ınsanlarla tanısma amacıyla dıl kursuna katılıp dılıde gelıstırsen gayet guzel olabılır cıdden :D
18e girmeme bir kaç ay kaldı İngilizce seviyem aslında iyide c-1 seviyesi İngilizce kursu veya almanca kursu falan hem tanışma hemde dil geliştirme açısından güzel olabilir belki

Clayz

80+ Silver
18e girmeme bir kaç ay kaldı İngilizce seviyem aslında iyide c-1 seviyesi İngilizce kursu veya almanca kursu falan hem tanışma hemde dil geliştirme açısından güzel olabilir belki
güzel ama bence zaten c1 kadar ıyıyse farklı dıle yonel dedıgın gıbı almanca mantıklı olabılır

Apata_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Apata
güzel ama bence zaten c1 kadar ıyıyse farklı dıle yonel dedıgın gıbı almanca mantıklı olabılır
sizin okul dışında yeni arkadaşlarla özellikle kızlarla tanıştığınız yerler var mı

Clayz

80+ Silver
sizin okul dışında yeni arkadaşlarla özellikle kızlarla tanıştığınız yerler var mı
hayatımda toplamda 2 tane arkadasım var bırını ılkokuldan berıdır tanıyorum dıgerını ortaokuldan hayatımda daha bır kızın elını tuttugumu hatırlamıyorum :D

Apata_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Apata
hayatımda toplamda 2 tane arkadasım var bırını ılkokuldan berıdır tanıyorum dıgerını ortaokuldan hayatımda daha bır kızın elını tuttugumu hatırlamıyorum :D
eğer hala lisedeysen fırsatı değerlendirebilirsin :D liseden sonra dahada zorlaşıyor kafe kütüphane falan hiçbiri okul kadar etki etmiyor okulda her günü ister istemez birlikte geçirdiğimiz için beni iyice tanıyorlardı ve sonrası zaten kolay oluyordu

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Oğuzhan

Senin tavsiyeni bekliyoruz o zaman benim dediğim saçma ise

Faruköse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk Köse
Kutuphane nasil ise yaramiyor la bizim bi kutuphane var belediyenin yarisi kiz

Apata_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Apata
Kutuphane nasil ise yaramiyor la bizim bi kutuphane var belediyenin yarisi kiz
kız var ama doğrudan gidip konuşmak olmuyor sınıf gibi bi ders vb olsaydı daha iyi olurdu ama taktiklerin varsa dinlerim

Top Bottom