nasıl yapacagım ? bılmıyorumTamam alıntı mesajı sansurlersen sevinirim.
Düzenle kısmında var.nasıl yapacagım ? bılmıyorum
Saçına başına giyimine kişisel bakımına özen göster iyi bir arkadaşın ya da iyi anlaştığın bi kuzenin varsa bulunduğunuz ili gezin takılın dışarda oturun bi çay kahve için arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanış yeni yeni insanlarla iletişim kurdukca dışarda zaman geçirdikce aşarsın çoğu sorununuMerhaba ben 17 yaşındayım erkeğim bu arada şimdi ben bir türlü kişisel olarak gelişmedim bu yaşıma kadar mesela ben çok asosyalim öz güvenim sıfır hiç yok hiç arkadaşım bile yok hatta sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum sonra hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum hatta okulu bile şu an evde açıkta bilgisayar üzeri okuyorum liseyi yani sürekli evde ders çalışıyorum kitap okuyorum ama yinede evde çok canım sıkılıyor birde hiç kimseyle de konuşmuyorum hiç iletişimim de yok birde bende 2 yıldır konuşma bozukluğu var ben konuşurken çok takılıyorum duraksıyorum birde şey diyorum konuşurken hatta konuşurken aniden nefesim kesiliyor yetmiyor birde bazen konuşurken sesim aniden yükseliyor titriyor hatta daha önce kaç kez psikiyatri doktoruna da gittim hatta en son 4 ay önce Ankara da tam 5 kez psikiyatri doktoruna gittim bana antidepresan hap verdi şu an o antidepresan hapı kullanıyorum her gün 4 aydır kullanıyorum ama bende çok fazla uyku yapıyor mesela günde 19 saat uyuyorum her gün birde sosyal anksiyete bozukluğum da var 2 yıldır. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi döktüm. Lütfen Cevaplarsanız Sevinirim.
yaklaşık aynı sorunlar bende de var ve bitmiyor da sadece hayattan zevk almaya bak insanların içinde rahat olmama gibi bir problemim de var hala bence oturduğun yerde illaki yaşına göre birisi vardır takıl yaniMerhaba ben 17 yaşındayım erkeğim bu arada şimdi ben bir türlü kişisel olarak gelişmedim bu yaşıma kadar mesela ben çok asosyalim öz güvenim sıfır hiç yok hiç arkadaşım bile yok hatta sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum sonra hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum hatta okulu bile şu an evde açıkta bilgisayar üzeri okuyorum liseyi yani sürekli evde ders çalışıyorum kitap okuyorum ama yinede evde çok canım sıkılıyor birde hiç kimseyle de konuşmuyorum hiç iletişimim de yok birde bende 2 yıldır konuşma bozukluğu var ben konuşurken çok takılıyorum duraksıyorum birde şey diyorum konuşurken hatta konuşurken aniden nefesim kesiliyor yetmiyor birde bazen konuşurken sesim aniden yükseliyor titriyor hatta daha önce kaç kez psikiyatri doktoruna da gittim hatta en son 4 ay önce Ankara da tam 5 kez psikiyatri doktoruna gittim bana antidepresan hap verdi şu an o antidepresan hapı kullanıyorum her gün 4 aydır kullanıyorum ama bende çok fazla uyku yapıyor mesela günde 19 saat uyuyorum her gün birde sosyal anksiyete bozukluğum da var 2 yıldır. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi döktüm. Lütfen Cevaplarsanız Sevinirim.
Araba @Araba neden kahkaha attınızsebep ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle bır aıledeysen tabı kı asosyal olursun ben 16 yaşıma kadar bagcıgmı baglayamıyordumve aılem yuzunden poşet bağlamayı bıle beceremıyordum market alısverıslerını falan her şeyı annem babam yapardı bana hıcbır şey ogretmedıler hatta suan dusundugum sey askerde ben ne yapacagım ? zor dostum çok zor 15 yaşıma kadar otobuslere tek yollamazlardı aılem harıç sımdı de kımlık vermıyorlar vs. SENI BOYLE YAPAN SADECE VE SADECE AILEN ! .