Çok aceleyle satma dip fiyattan biraz sabırlı ol illaki çıkar alıcısı. Mediatek'i Allah bildiği gibi yapsın leş bir firma gücüne aldanma max ömrü 2 yıl ama 1 sene doldurmadan mala bağlıyor.
Not : Bir yorumda şöyle bir şey okumuştum '' Xiaomi dünyanın en iyi en güçlü donanımlarını da yapsa 5...
15 yıl Andorid telefon kullandım. Genelde son modeller veya amiral gemilerini kullandım fakat son damlayı taşıran Xiaomi 14T Pro oldu. Telefon kesinlikle çok iyi her şeyi ile mükemmeldi fakat 3-4 ayında sanki telefon birden bire 5 sene eskimiş gibi oldu arama yaparken bile donuyor oyunlarda 120...
54 liralık bir indirim sağladı 99 lira kargo ile 1844 lira tuttu sipariş geçtim.
Dostlar yardım ve destekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyi forumlar herkese.
9 bin liraya iyi gibi geldi bana çok anlamam 2. el piyasasını. Telefonun durumu nedir kozmetik olarak illaki çiziği olacaktır ama ondan ziyade batarya durumu çok daha önemli.
Hocam çok teşekkür ederim tekrardan. Bugün gidip iademi yaptım klasik vatan yine mağduriyet yarattı iadeyi gerçekleştirdi fakat paramı iade etmedi kupon şeklinde verdiler. Hiç tartışacak havam yoktu çıkıp gittim vatandan bir şey alınmaması gerektiğini bir kere daha hatırlattılar bana saolsunlar...
Estafurullah hocam ne demek gelip zahmet edip yazıyorsunuz benim için mutluluktur. Aldım notumu hocam yarın biraz xbox kontrolcülerini inceleyim fizikselde bakalım nasıl.
Hocam birde ben PS kontrolcüsünde yönlendirmek için analog yön tuşlarını kullanıyorum joystick kısmını kullanmıyorum bu...
Hocam öncelikle cevap ve açıklamalarınız için çok çok teşekkür ederim. Sizin yazdığınız tüm modelleri not aldım listeme. Sizden bir ricam olacak bu modeller arasından bunları da alabilirsin veya bu modeller arasından en iyi seçenek budur diyebileceğiniz modeli tavsiye ededebilir misiniz acaba...
Dostlar selamlar
Normal şartlarda Orijinal Sony dualsense ps5 kolu kullanıyorum (Bilgisayardan EAFC25 oynuyorum sadece) bugün kol tuş takılı kalmasından dolayı garantiye gitti. Hem kolsuz kalmayayım hem 2. bir kolum olsun arkadaşım geldiğinde oynayalım diye bu ürünü satın aldım...
Selamlar
Satın aldığım tarihten beridir kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaratmadı başlık kısmı kalın ve sert bir yapıda ama mönitöre cuk oturuyor oynama temassızlık vesaire yaratmıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ilk takmada biraz yorabilir kablolama yaparken vs. sert bir yapıda olması...
Arkadaşlar selamlar ios 26 sürümüne bende geçiş yaptım. Genel olarak şu an performansından memnunum. İlk yüklemeden 2 saat kadar bir süre ciddi derecede kasmalar donmalar oldu akışta gezerken takılmalar oldu fakat 2 saatin sonunda kendiliğinden düzeldi ve eskisinden çok daha iyi hale gelmiş gibi...