Saolun hocam yanlış anlamayın ama kafayı takan biri olarak wlmouseden sanırım uzak duracağım ne olursa olsun maaş yatınca viperi sipariş ederim belki seneye...
Hmm
Anladım hocam şimdi kontrol ettim wl'de siyah renk stokta yok bi yazayım eger stoga gelecekse onu alacağım yoksa razer alacağım yardımlarınız ve...
Hocam superlight daha ağır ve her tutuş benim için okeydir bu zamana kadar çok mouse değiştirdim hiç tutuşu nasıl dir diye bakmadım hepsini zevkle ve...
Hemen anlatıyorum hocam youtubede sword modelinin yorumlarına girdim Türkçe 2 video yorumlarda ise bu arızaya denk gelen 10 dan fazla kişi olduğunu gördüm...
haa anladım hocam teşekkür ederim bilgi için
1732866137
Hocam wlmousede dediğim modelin sol tıkında kronik sorun olduğunu belirtmis herkes ve teknik...
Grip tape nedir hocam? Wl mousenin iyi gelmesi içinde yedek skatez olması aralarindaki fark tam ne bilmiyorum ama razere daha yakın gibiyim wlnin yanında...
Hocam ekran kartını açıp içinde varsa oksitlenme temizlenir macun değişir yapışkan ve zorlu tozlar temizlenir normal durum ancak guvendiginiz bir yere götürün
Evet hocam ilerleyen zamanlarda bu ürünler değerlenecek, değerlenecek dediğimde öyle zengin etmez ama çalışan çok eski bir işlemci 3 katına 4 katına...
Hmm anladım hocam ikisi arasında belirgin fark varmıdır? Wlmouse yeni marka olduğu için güvenemiyorum çok birde garanti sistemleri biraz kötüymus o yüzden...