Arda Fisher isimli üyenin son etkinliği

• Arda Fisher
    Arda Fisher, Meta quest 3 takas ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam ben almak istiyorum gercekten cok uzun zamandir ama sey soracsgim mesela pcden steamden aldigim vr oyunlari oynayabiliyormuyum
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, 7000Tl civarı monitör tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam valla hicbir sorun yasamadim gamingen den aldim gece 9 siparis sabah 10 teslim oldu asiri hizli geldi urunde cok saglam herhalde problem diyebilecegim...
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, 7000Tl civarı monitör tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dell g2524h kendim 6 aydır kullaniyorum fps oyunlarinda hile gibi hocam cok saglam monitor
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, Anakart servis raporu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam ben bilgisayar degil ses görüntü uzerine çalışıyorum ismini vermem dogru olurmu bilmiyorum ama biz garantili cihazlarda elimizden geldigi kadar...
  • Arda Fisher
    https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ piyasadaki çoğu sitenin hazır sistemlerine...
  • Arda Fisher
    Hocam oncelikle anakartinizin pinlerine bakacaklar yamuk varmi yokmu bariz yamukluk varsa tamiri oluyorsa yapilir yapilmiyorsa yenisi verilir diyelim...
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, 30.000₺ Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam o zaman 7700xtli varsa o olabilir ararmisiniz 1737711087 Atarmisiniz
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, Steam indirme hızı düşük başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ayni sorun bende epic gameste var hocam bende orda sorun cekiyorum
  • Arda Fisher
    Hocam ekran karti 4000tl arttirilip 16gb lik modelinin alinmasi mantikli olurmu
  • Arda Fisher
    Yok hocam sizin sikayetinizi yazmislar 1737709801 Simdi kart ilk geldiginde raporlara musteri sikayeti yazilir zaten pin yamuk oldugu tespit edilirse hemen...
  • Arda Fisher
    Hocam onerdiginiz sistem varmidir aslinda bende 7600xt yonundeyim ama cocuga kullandigim karti aldirirsam yardima ihtiyaci oldugunda en azindan hemen bilgi...
  • Arda Fisher
    Hocam urun servise gitmis servis 15 gun icinde size bilgi vermek cihazinizi vermek zorunda eger duzeltilebilir durumsa duzeltiliyor yoksa yenisi veriliyor...
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, 360 Hz Monitör Alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam o urunu kendim kullaniyorum urun 280hz monitor ayarlardan ms de dusurebiliyorsunuz ayrica icindeki ayarlar sayesinde fps oyunlarinda bildiginiz hile...
  • Arda Fisher
    Arda Fisher, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde 30.000₺ Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Beyler selam bir dostum sistem alacak 30.000₺ ye Hem Kasa Hem monitor alacagiz monitor 165 hz 1080p klasik olabilir kasayi size birakiyorum oyunlari rahat...
  • Arda Fisher
    Kardesim normal bos gol olsa eyvallahta o gole sevinmemek asil garip olan bence sevinmekte haklilar avrupa macindasin ilk 8 e kalma macin tabii ki sevinceksjn
Top Bottom