Hocam valla hicbir sorun yasamadim gamingen den aldim gece 9 siparis sabah 10 teslim oldu asiri hizli geldi urunde cok saglam herhalde problem diyebilecegim...
Hocam ben bilgisayar degil ses görüntü uzerine çalışıyorum ismini vermem dogru olurmu bilmiyorum ama biz garantili cihazlarda elimizden geldigi kadar...
https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/
piyasadaki çoğu sitenin hazır sistemlerine...
Yok hocam sizin sikayetinizi yazmislar
1737709801
Simdi kart ilk geldiginde raporlara musteri sikayeti yazilir zaten pin yamuk oldugu tespit edilirse hemen...
Hocam onerdiginiz sistem varmidir aslinda bende 7600xt yonundeyim ama cocuga kullandigim karti aldirirsam yardima ihtiyaci oldugunda en azindan hemen bilgi...
Hocam urun servise gitmis servis 15 gun icinde size bilgi vermek cihazinizi vermek zorunda eger duzeltilebilir durumsa duzeltiliyor yoksa yenisi veriliyor...
Hocam o urunu kendim kullaniyorum urun 280hz monitor ayarlardan ms de dusurebiliyorsunuz ayrica icindeki ayarlar sayesinde fps oyunlarinda bildiginiz hile...
Beyler selam bir dostum sistem alacak 30.000₺ ye Hem Kasa Hem monitor alacagiz monitor 165 hz 1080p klasik olabilir kasayi size birakiyorum oyunlari rahat...
Kardesim normal bos gol olsa eyvallahta o gole sevinmemek asil garip olan bence sevinmekte haklilar avrupa macindasin ilk 8 e kalma macin tabii ki sevinceksjn