Arda Fisher isimli üyenin son içerikleri

1. Arda Fisher

🔥İndirim Razer Kishi V2 Pro Oyun Kumandası (2'EL) 2.931 TL

Dayı bu nedir? Telefonumu takıyoruz buna?
  2. Arda Fisher

1080p 240 hz ve üzeri ıps panel monitör tavsiyesi

DELL G2524H favorimdir stokta olunca 8-10 arasına bulursun
  3. Arda Fisher

25.000₺ Sistem Önerisi

Canlarım 25.000₺’ye sadece kasa olacak hem iş hem oyun için kullanılacak ddr5 olabilirse sevinirim yoksa önerilerinize açığım teşekkür ederim. (Diğer konularda laptop önerisinide ihtiyacım var anlayan dostlar laptop öneriside yaparsa sevinirim)
  4. Arda Fisher

İş için 25.000₺ Laptop Önerisi

Direkt öneriniz varmidir? Birde dahili ekran kartları var bunların direkt ekran karti olmamasi iş yaparken sorun olmaz demi performans düşmesi olmaz
  5. Arda Fisher

İş için 25.000₺ Laptop Önerisi

Evet beyler bir laptop daha lazım 30.000₺ ye kadar çıkabilirim iş için kullanacağım proje çizimi için vs… olacak öneri yapabilirmisiniz?
  6. Arda Fisher

Çözüldü✓ 60.000₺ LAPTOP ÖNERİSİ

Beyler 50.000₺ ve 60.000₺ Arası hem İş proje hemde oyun için laptop arıyorum belirli isteklerim yok fiyatına değsin yeter
  7. Arda Fisher

En sevdiğiniz mobil oyun

Hocam bgl 150 oldu ekonomi bitti 10 dlden alınan rayman 96 bgl oldu 1 ay once 8 bgl olan golden angel 45 50 bgl oldu aşırı saçma 1 hafta önce 42 dlden aldığım astral lion suan 5 bgl
  8. Arda Fisher

En sevdiğiniz mobil oyun

😀😀 hala eventlerden zarar ediyorum daha dun 6 bgl zarar ettik halloweenden :(
  9. Arda Fisher

En sevdiğiniz mobil oyun

Growtopia
  10. Arda Fisher

Öneri 1.500₺ Mouse Pad Önerisi

Hocam bütçeyi biraz arttırıp spirit of aim pro aldım araştırdım ve hybrid modelini aldım düşük sens için daha iyi kontrol sağlandığı söyleniyor 50x50 olmasıda düşük sens için iyi oldu kolumu rahatça oynatacağım hayırlısı bakalım yarin geliyor deneyip yorumlarımı paylaşırım eski mouse padimde çok...
  11. Arda Fisher

Cam düşünmüyorum üstadya 1761548563 Link varmidir
  12. Arda Fisher

Beyler selam, halihazırda SteelSeries QCK Prism Cloth XL modeline sahibim ama yeni masama hiç yakışmadı ve kablo kirliliği var. Bu bütçeye uyan bir mouse pad önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum, düşük sens kullanıyorum. Öneri yaparsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
  13. Arda Fisher

Öneri 2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Hocam valla 3 saat bekledim kimse bir şey yazmadi forumda bilgi alamadım yardım alamadım 3 saat stok yokladim baktim yok bende gittim dell aldim ama uzulmem sanirim demi?
  14. Arda Fisher

Yeni Monitörümü Puanlarmısınız?

Beyler selam, Bugün Dell AW2725D modelini sipariş ettim, yarın gelecek. Hayatım hep dandik monitörlerle geçti ve sonunda QD-OLED bir monitöre sahip olacağım. 27 inç ve 2K çözünürlük gerçekten nasıl olur, çok merak ediyorum. Normalde ünlü Gigabyte monitörü alacaktım ama hem stokta kalmamış hem...
Geri