Kral ben Ekran kartım takılı 1 saat arabayla 1 ay git gel yaptım bir sorun olmadı ne sarkma nede başka bir şey sağlam tut sallanmasın yeter. 3 Fanlı 4060 modeliydi
Bedava
1777544508
Hocam 15$ indirim kodum var orijinal minecraft sitesinde hiçbi şekilde sipariş veremiyormuyumya? neredeyse bedava peluş alıcam
1777544513
Beyler Bu 2 sini alayım diyorum taksitle beraber.
Kasama uyuyormu rica etsem bakabilirmisiniz? birde nasıl takacağımı rica etsem söyleyebilecek birisi varsa çok makbule geçer.
1777023160
Yardımcı olabilecek varmı?
Beyler selam, acil yardımınıza ihtiyacım var. Hemen sipariş vereceğim.
Hem anakart hem de GPU için strimer Kablo arıyorum. ARGB olması şart. Mümkünse kumandayla kontrol edilebilen bir model olursa çok iyi olur çünkü ARGB hub ile kullanacağım. Ama kumanda olmasa da olur, direkt ARGB üzerinden de...
Hocam, daha önce açtığım konuda da detaylı şekilde bahsetmiştim; bende RTX 4060 Ti Ultra modeli vardı. Cihaz daha 1 aylık olmasına rağmen ilk olarak RGB aydınlatmasında sorun çıktı. Ardından yazılım tarafı tamamen bozuldu ve ekran kartını hiçbir şekilde kontrol edemez hale geldim (fan hızı vb.)...
Birdaha Colorful ürünü almayacağım iğrenç ekran kartları maalesef tasarım olarak şahsen en iyi markadır ama o kadar problem yaşadımki birdaha yanına yaklaşmam
Dost daha yaşın genç anadolu öyleyse ve anadoluya dayanamıyorsan meseme hiç geçme mesem En uç nokta maalesef meseme geçer pişman olursan ve tekrar eski eğitim sistemine örgün eğitime geçersen o seneye tekrar başlayacaksın mesela bu sene okulun bitmesine 1 ay kala mesemden normale geç 9 u tekrar...
Geçme kardeş geçme Mesem çıktığında ilk geçenlerdenim 2 ay tek başıma ders aldığım oldu :D insanlardan uzaklaşıyorsun sosyallikten uzaksın lise arkadaşlarımla hep aramız açıldı ben meseme geçince onların eve girdiği saatte ben anca dışarı çıkabiliyordum hiç buluşamadık, ayrıca sınıfım 20 kişiydi...
https://sivisogutma.com/urun/coolmoon-argb-pwm-kontrolcu-beyaz/
Hocam bugün bunun siyahını aldım incelemeleri izledim güzel bir ürün.
Site ilk başta dolandırıcı gibi geldi bana :D ama sağlam geldi bunu alabilirsiniz.
Evet, güvenilir.
Bu mağazadan sipariş vermeden önce biraz araştırma yaptım fakat forumlarda ya da kullanıcı yorumlarında çok fazla bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kendi deneyimimi, benden sonra alışveriş yapacaklara fikir olması açısından paylaşmak istedim.
Siparişimi dün saat 12:00 civarında...