Hocam Ultra versiyonunu aldım siyah rengi 10Kya biraz baktım hem çok havalı duruyor hemde uzun yıllar idare eder beni gibi duruyor sanırım perşembe günü elime geçer 2 taksitle ödediğim için maddi olarakta zorlamadı tavsiye için saolun kullandıktan sonraki deneyimlerimi iletirim
öneriniz nedir hocam?
1771942145
anladım üstad eyvallah biraz daha bakayım en kötü alırım bunu wraithin teknik destek muhabettinden dolayı çekiniyorum sadece
hocam manyetik ile mekanik farkı olsun trigger falan bunlar ne demek bilmiyorum o yüzden parasına değecek bir şey istiyorum
1771941152
hocam siyah rengi kalmamış ama ultranın siyahı var 10kya değecek bir klavyeyse hemen alacağım ne dersiniz? ultranın farkı nedir
biraz baktıktan sonra forumda harbiden klavye konularında boşluk gördüm yardım isteyen onca insan ama maalesef tek yanıt bile yok, forumda klavye hakkında bilgi eksikliğimizmi var? yoksa insanlar klavye önermeyi sevmiyormu merak konusu
aynısı arkadaşımın başına geldi ama farklı şekilde. Fake hesaptan bi kız yazdı hiç sebep yokken elemana cinsel resimlerini atmaya başladı biz orda anladık fake olduğunu yoksa hesabı görün 5 yıl onceye kadar story var neyse, kız inatla arkadaşımdan resim istedi ama atmadı en son birden hesap...
Beyler selam 10.000-12.000₺ Arasına Klavye önerisi yapabilirmisiniz?
Güncel olarak Ajazz AK820 Pro kullanıyorum ama artık sıkıldım adam gibi klavye alıp uzun vakit kullanmak istiyorum. Klavyelerden çok anlamıyorum Valorant Oynuyorum ona göre Önerirseniz çok sevinirim.
İstediğim özellikler...
20 yıldır etimesguttayım ben bile bilmiyorum etimesgutta anca 14. caddede kahve içersin gimsa gezersin falan ankarada genel olarak az aktivite var zaten gel internet kafeye gidip lol atalım