Beyler selamlar, 15.000₺ bütçe ile ekranlı sıvı soğutma arıyorum. Kasam Lian Li O11 Dynamic EVO olduğu için büyük sıvı soğutmalar da olabilir.
İstediklerim:
GIF veya istediğim video / görsel koyabileceğim ekranı olması (büyük olursa daha iyi)
Siyah renk olması
7800X3D işlemcimi iyi şekilde...
Tamamdır Hocam teşekkür ederim 🙏 birde yeni konu açacağım birazdan sıvı soğutma ile alakalı bilginiz varsa orayada el atarsanız çok memnun olurum teşekkür ettim
Hocam Sonraki ay alacağım ama indirim yakalarsam bu ay alırım eğer ayıp olmazda sitede çok aktif kalamıyorum indirim yakalarsanız konuya etiketlermisiniz acaba? 2 Tb hızlı bir ssd almak istiyorum beni üzmeyecek sadece hocam eger bu ay indirim yakalayamazsam sonraki ay m700 alacağım, ekstradan...
hocam o markayı bilmediğimden biraz uzak durdum ama iyi midir? oda üzmez demi
1781249395
birde diğer ssd anakartıma olurmu olmazmı nasıl ogrenirim acabav
Hocam almışken geleceğe yönelik alayım dedim ama dediğinizde olur, attıklarınız arasından hangisini önerirsiniz? bu fiyata alabildiğim en hızlısını istiyorum
Beyler selam,
İyi bir sistemim var ancak SSD işini en sona bıraktığım için biraz arada kaynadı. 😄
Şu an elimde Kingston NV2 1TB (3500 MB/s okuma - 2100 MB/s yazma) NVMe PCIe SSD bulunuyor. Hem eski olması hem de oldukça fazla kullanılmış olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca yazma...