Arda Fisher isimli üyenin son içerikleri

1. Arda Fisher

🔥İndirim Bitter Gofrik 24'lü 518₺

aga bu stok hızlı bitter.
  2. Arda Fisher

Bilgisayar masası önerisi 3000₺

Bu fiyata alınacak en iyi masadır kendim kullanıyorum sallanma yok bir şey yok sapasağlam 60cm yeter diyorsanız direkt alın Ki bana yetiyor. https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-adils-venge-koyu-gri-200x60-cm-calisma-masasi-19417664
  3. Arda Fisher

Öneri 1.500₺ Mouse Pad Önerisi

hocam gayet iyi bir sorununu göremedim ama ekstra bir faydasınıda görmedim en azından baskı kaliteli ve boyutu güzel alınabilir
  4. Arda Fisher

ASKERLİĞİM NE ZAMAN BELLİ OLUR?

anladım hocam saolun astigmat miyop hepsi var 5.5 numara ayrıca kornea incelmemde mevcut 6 ayda bir zorunlu kontrolum var
  5. Arda Fisher

hocam seneyemi geliyor yani? eğer rapor alabiliyorsam hiç uzatmam direkt raporu alırım ama eğer rahatsızlığım askere engel değilse uzatırım
  6. Arda Fisher

beyler reşit oldum ehliyet falan derken askerliği unuttum ne zaman askerliğe başlayacağım hakkında bir bilgi edinmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum okul okumuyorum ve çalışmıyorum ne zaman belli olur? birde çürük olup olmadığımı ne zaman belli oluyor gözlerim ileri seviye sıkıntılı...
  7. Arda Fisher

Çözüldü✓ DRIVER GÜNCELLERKEN EKRAN GİTTİ

sistem 7 Dakika siyah ekranda ve görüntü vermedikten sonra kendi kendine yeniden başladı ve sistem açıldı.
  8. Arda Fisher

Çözüldü✓ DRIVER GÜNCELLERKEN EKRAN GİTTİ

Beyler 5070 ekran kartımı güncellerken ekran gitti gelmedi monitörü kapa aç yaptım sinyal almıyor ekran kartından kasanın gücünü kapatıp açacaktım yapmadım güncellerken yaparsam sorun olur diye ne yapmam lazım? siyah ekran duruyor öyle.
  9. Arda Fisher

Gigabyte X870e Aorus Elite WI-FI7 anakartinda RGB ayarlayamiyorum

enermax liqmaxflo hocam dogru hatirliyorum sanirim :D
  10. Arda Fisher

evet hocam tamamen aynısı. Argb cikislari yandi sandim ama sizdede ayni sorun var yazılımsaldır belki, yâda kronik arıza vardır rgb çıkışlarında :(
  11. Arda Fisher

https://forum.donanimarsivi.com/konu/acil-anakartim-yanmis-olabilirmi.1161670/ Hocam ayni sorunu yasadim 3 kez servise gönderdim yaptik dediler yapmadan gönderdiler bidahada gondermedim harici rgb kontrolcü ile kullanıyorum
  12. Arda Fisher

ÇOK MU YAĞLIYIM / YAĞ KAS ORANIM NE DERECE KÖTÜ?

Nerden yaptırdın kral bende baktırayım
  13. Arda Fisher

Geceye bir şarkı bırak

FlowArt-Sürtük
  14. Arda Fisher

Fifine am8 ses kartı öneris xlr

https://www.akakce.com/studyo-ses-karti/en-ucuz-behringer-u-phoria-um2-2-kanalli-usb-ses-karti-fiyati,527755477.html?gad_source=1&gad_campaignid=21012504221&gbraid=0AAAAADsWTCwoLJTmOO0L89zjTNWrIyh92&gclid=Cj0KCQiAosrJBhD0ARIsAHebCNp8Z436MG6kRv4wJhk-0_HPP-M4u2FAomskosVXKiso3aR6V7i0CHAaAi1OEALw_wcB...
  15. Arda Fisher

🔥İndirim Watsons Duş Jeli 67TL

Hocam çilekli olunca ne oluyorki 🤔
Geri