Arkadaşlar selamlar . Ipad Pro 13 inç (m4) tablet aldım . YKS için kullanacağım . Not tutmak soru çözmek vs. Hangi kalemi almalıyım? Apple pencillar arasındaki farklar neler . Ayrıca hangi siteler güvenilirdir ? Bir de kılıf önerisi de yaparsanız çok makbule geçer
Yorumun için teşekkürler ağabey . Dediğin gibi ne işi yapıyosak yapalım sevmiyorsak ve kendimizi geliştirmediysek iş konusunda pek bi beklentiye girmemek lazım
1747400618
Cevabın için teşekkürler dostum . Aslında benim de bilgisayar mühendisliği yazma motivasyonum da oyunlara olan ilgimdi ...
Bu saatte zaman ayırıp verdiğin cevap için teşekkür ederim 🙏🏻 Kamuda çalışmaktan ziyade lisede ki öğretmenlerim beni çok etkilemişti ve bende onlar gibi gençlere dokunmak gibi bir isteğim vardı . Ancak dediğin şartlar malum . Düşünüp karar vereceğim
Arkadaşlar selamlar . Umarım iyisinizdir . Eski açtığım forumlara bakarken 2023 yks içinde forum açtığımı gördüm :) . Bi duygulanmadım değil . Evet şuan üniversiteyi kazanmış vaziyette bulunuyorum ancak sınav döneminde olduğum halimden daha kötü bir ruh halindeyim . Önce derdimi sonra...
İlk başta ethernet ile bağladım mecburen . Bilgisayar bazı programları kurduktan sonra WAN ile bağlayabildim . Daha tüm kurulum tamamlanmadı ancak wifi ile bağlanabiliyorum
Arkadaşlar benim büyük eşekliğim… windows 10 u kurarken yaptığım şeyi windows 11 kurarken yapmamışım . O da yeniden başlatırken flashı çıkarmak… kusura bakmayın gece gece meşgul ettim sizi de :D . Yanıtlarınız için teşekkürler
Şimdi arkadaşlar , sıkıntıyı en baştan anlatıyorum
Bilgisayarım HP Victus 16 . Daha bu gün geldi . Hala çalıştırmak nasip olmadı . Herneyse
Klasik yöntemdir flash bellek ile windows kurmak. Bende açtım youtube den windows 10 kurulum videosunu ne olur ne olmaz izleyerek yapayım dedim . Video...
Merhaba arkadaşlar. ÖSYM YKS başvuruları başladı. Başvururken fotoğraf mevzusu aklıma takıldı. ÖSYM fotoğrafım yeni kimlik kartımdaki fotoğrafım . Kimliğimi 2017 de çıkarttığım için haliyle fotoğrafta 2017 den kalma . Sizce sınava alınmama gibi bi durum olur mu ? Fotoğrafı güncellemek için...