arda21. isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım 2 Laptop Arasında Kaldım Sizce Hangisi veya Tavsiyeniz Varmı?

55k max çıkarım fps oyunları da oynarım ama genel olaarak AAA oyunlar oynayacağım bir de üniversite için lazım
  2. A

yanına harici monitör de almayı düşünüyorum
  3. A

işte gönlüm asus diyor ama hp daha iyi hem ssd fazla hem de işlemcisi daha iyi ve yeni nesil bir de soğutması kalitesi çoğu kişi omen diyor ben 50-55k arası daha iyi bir önerisi olan var mı diye konuyu açtım bir de bu attığım omende indirim olur mu sizce yakın zamanda biraz bekleyeyim mi sizce
  4. A

RTX 5060 Laptop Tavsiyesi

sıralama yapmak gerekirse 1. hp omen (tasarımını sevmiyorum ama alınacak en iyisi bu ben de alacağım bundan yanına da monitör alacağım büyük ihtimalle) 2. asus tuf 16 (bende laptop almayı düşünüyorum hatta tasarım yüzünden gönlüm en çok bunda ama özellik bakımından omen daha iyi kalite olarakta...
  5. A

Tabloda yer alan Victus, Nitro V ve Cyborg modelleri markaların giriş seviyesi, daha ucuz malzeme kullanılan serileridir. HP Omen ise HP'nin en üst düzey premium oyuncu serisidir. Soğutma sistemi, malzeme kalitesi ve anakart bileşenleri tablodakilerden fersah fersah üstündür. Tabloda Omen'a...
  6. A

115w 1782598625 knk lenovo loq 100w 115w artı dynamic boost yok
  7. A

Bu işlemcinin standart güç tüketimi normalde 28 Watt. Ama cihazın yük durumuna ve Omen Gaming Hub'dan seçeceğin performans moduna göre 15 Watt ile 54 Watt arasında esniyor.
  8. A

https://www.trendyol.com/hp/omen-gaming-laptop-amd-ryzen-ai-7-350-32gb-1tb-ssd-rtx5060-16-dos-2k-144hz-1920x1200-c12csea-p-1070806106?choicennenabled=false&boutiqueId=689770&merchantId=968&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_campaign=product_free_202662718_TR&utm_source...
  9. A

hocam işlemci farkı ve ssd yok mu sence bir de omenin kasası daha sağlam diyorlar
  10. A

Öncelikle oyun için alıyorum 16gb ram olması önemli değil ileride fırsat bulursam bir 16 daha eklerim yanınada monitör alacağım fakat 2 laptop arasında kaldım gönlüm asus diyor aklım hp omen diyor sizce ne yapmalıyım...
  11. A

🔥İndirim Axess'in 25. Yılına Özel Kahveniz Bizden

şuan hiçbirşey yazmıyor bekliyor kısmında hallağı şuan ama ben olacağanı düşünüyorum çünkü kahve satın da alsam bakiye yüklesem de starbucksa gidiyor herşekil oyüzden olacağanı düşündüm
  12. A

🔥İndirim Axess'in 25. Yılına Özel Kahveniz Bizden

ben 1 saat önce starbucksa bakiye yükledim ama hallağı bekliyor kısmında kartın ne zaman olur bilmiyorum iade
  13. A

60.000tl Laptop Önerisi

Hocam çok doğru araştırmışsın, i5 13450HX ile RTX 5060 arasında en ufak bir darboğaz sorunu yaşanmaz. Ekran kartını %100 besler, o konudaki araştırman kesinlikle nokta atışı. Kötü bir işlemci demek zaten büyük haksızlık olur, gayet güçlü bir çip. Sonradan RAM ekleme, içini açma işi senin için...
  14. A

Grundig OLED Televizyonlar ile İlgili Bilgilendirme

bu nedir hocam pek bilgim yokta defolu ürün fln mı gönderir sizce
  15. A

Grundig OLED Televizyonlar ile İlgili Bilgilendirme

hocam acil bakarmısınız tcl c6k da fiyat hatası mı var 65 inç 51k diyor https://www.hepsiburada.com/tcl-65c6k-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-miniled-google-tv-p-HBCV00009H55RP?magaza=MCE%20&%20Co%20BUT%C4%B0K 1782170225 vatandan daha yeni 56k ya aldım iptal edeyim mi sizce satıcı...
Geri