Elim orta büyüklükte Palm tutuyorum daha çok Valorant ve Cs go oynuyorum. MM712 diye bir model beğendim şu anlık fakat önerebilceğiniz başka bir mouse olursa onu da değerlendirmek isterim.
Çok teşekkürler.Peki kablosuzda şarj sıkıntısı oluyor mu ve kablosuz olduğundan kabloluya göre daha fazla gecikmeli oluyor mu?Daha önce hiç kablosuz kullanmadım çünkü.
Arkadaşlar merhaba yeni bir mouse almayı planlıyorum.Valorant oyuncusuyum elim orta büyüklükte.Corsair MM710 ile Corsair MM712 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkında değer mi?
Bildiğim kadarıyla LHR olmaları olabilir çünkü bendede 3060 var ve LHR.Bence 12 gb modelleri tercih et eğer mining yapmicaksan. bende gigabyte var fakat bence diğer markalarda gayet iyi.Şimdiden hayırlı olsun
urt dışından aldığım iPhone 14 Pro'nun model numarası kutusu üzerindeki model numarası ile aynı fakat IMEI numarası kutudakinden farklı. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayara girdikten sonra ssd de bir sorun olduğunu fark ettim steam indirme yaparken birden kullanımı %100 oldu.daha sonra bir sıkıntı olduğunu fark ettim.CrystalDiskMark test sonuçları: file:///C:/Users/PC/Downloads/SSD.PNG. Steam indirme yaparken normalde indirme 3 mb altına düşmezken böyle...
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-lunaspia-v1-ryzen-5-3600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-37897
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ ile değiştirdim kasayı aynı zamanda...
Bilgisayarımı alalı 2 ay oldu fakat bir problemle karşılaştım problem tam olarak şu: Bilgisayar açılıyor ama klavyenin ve farenin ışıkları geç yanıyor geç yanmasıyla birlikte monitöre de görüntü geç geliyor hatta bir kere mavi ekran bile verdi :/.minidump dosyamı bir kullanıcıyla paylaştım ve...