ardabukulmez6 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sert mika telefon kılıfı telefona zarar verirmi

Hocam uzun zaman olmuş ama benim kılıfta çok sert takarken ve çıkartırken zorlanıyorum sizde bir sorun olmuş muydu?
  2. A

Sizce Tod TV alınır mı ?

Hocam aldınız mı, memnun musunuz?
  3. A

Cihazınız bu hesap için Netflix hanesine dahil değil

Hocam, uzun zaman olmuş ama sorunu çözebildiniz mi, yoksa kendim üyelik mi almalıyım?
  4. A

Samsung S24 vs Xiaomi 14t pro

Bütçem 30-35 bin TL arası. S24 ve Redmi 14t Pro arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Başka telefon da önerebilirsiniz.
  5. A

3 dersten kalmak ve geçen seneden de 1. sorumluluk varken sınıf geçilir mi?

10. sınıfım ve 3 dersten kalıyorum (matematik, kimya, fizik) fakat geçen seneden de geçemedigim 1 sorumluluk sınavım var (edebiyat). 10 sınıftan 3 ders+ 9 sınıftan da 1 tane sorumluluğum var yani geçemediğim sınıfı geçebiliyor muyum kalıyor muyum?
  6. A

Max Payne 3 6$ hak ediyor mu ?

Bende kararsız kaldım siz aldınız mı hocam?
  7. A

CS2 Her girdiğimde oyun içi ayarlarım sıfırlanıyor

Hocam benim ekran kartı sürümünde sıkıntı vardı ondan oluyordu sildim yeni sürüm yükledim düzeldi
  8. A

Elektrik kesintisi sonrası bilgisayarı açıldıktan 3 saniye sonra kapanıyor

Power tuşuna bastıktan sonra fanlar dönüyor 3 saniye sonra bilgisayar kapanıyordu daha sonra psu kablosunu çıkardım power tuşuna 10 saniye basılı tuttuktan sonra bilgisayarı geri açtım şuan çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkarır mı?
  9. A

Power boost 650W Güç kaynağı

Hocam 1.5 senedir kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı sesi de düzgün ama imkan varsa daha güvenilir marka alın
  10. A

EASYSMX X15 Alınır Mı?

EASYSMX X15 bu gamepadi almayı düşünüyorum 1-1000-1500 tl arasına daha iyisi var mıdır? 2- Kullanan var mı memnun musunuz?
  11. A

Yardım Powerboost psu patlarmı?

Hocam sıkıntı çıkardı mı hala kullanıyor musunuz pb psu
  12. A

Power boost psu değiştirilmeli mi

degıstırdın mı hocam
  13. A

Babam Kumar oynuyor, nasıl önünü alabilirim?

Bıraktı mı
  14. A

Power boost heryerde mı patlıyor?

nasılmış
  15. A

Öneri Power Boost PSU ları Güvenilir mi?

Hala kullanıyor musun
Geri