Öneri Power Boost PSU ları Güvenilir mi?

Koruması yok diye hatırlıyorum. 80+'ı çakma. Yani her an bir şey olabilir.

Bütçe varsa bunu almak daha iyi olacaktır:

Yoksa o da alınır, üzmez.
550w olmasını istemiyorum çünkü ileride rtx in üst serilerine çıkmak istiyorum işlemciyide upgrade edeceğim buüzden 560w -700w ve daha üstü olursa daha iyi olur.

550w olmasını istemiyorum çünkü ileride rtx in üst serilerine çıkmak istiyorum işlemciyide upgrade edeceğim buüzden 560w -700w ve daha üstü olursa daha iyi olur.
ozaman zalman 650 veya high power 600 modeline bakabilirsin istersen bunların 750w modeli veya everest etx 750 ye bakabilirsin

Power Boost PSU'lar önerilmiyor.
Fakat elektronik ürünler şans işidir
Abdullah abi sisteminde gene çokça önerilmeyen Gamepower PSU kullanıyor ve bir sorun yaşamadı..
Dediğim gibi biraz şans işi
Sanırım 2 yıldır Gamepower hiç kullanmadım

Arkadaşlar bende kendi kullandığım Power Boost stallion 700w 80+ bronze modeli var fakat birçok kişiden kullanmam konusunda söylemler aldım. Güvenilir marka olmadığı şeklinde yorumlar geldi. bana birazcık power boost markasının kötülüğünün kulak dolgunluğu gibi geliyor. Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama yinede sormak istiyorum gerçekten bilgili olanlar, kulak dolgunluğu ile GELMEYENLER ve uzun süredir kullanan arkadaşlar yazsın. Sonuçta topladığım sistem yüksek bütçeli ve bir psu yüzünden çöp olmasını istemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. @Abdullah Hacıgül abey özellikle sen de bakabilirsen memnun olurum.
Hala kullanıyor musun

Geri