Power Boost PSU ile RX 6600 6-7 ay idare eder mi?

Bilmiyorum hocam 6600 almazsamda hangi kartı almalıyım onuda bilmiyorum. Bütçem kısıtlı olmasaydı çok güzel olurdu.
bu psuda güç isteyen ekran kartı kullanmayın hocam 650w modeli olsa bir nebze daha iyi olurdu ama bu psu 400w bile vermiyor

Bana göre hiç bir psu c4 değildir patlayan fsp nzxt psularda gördüm fazla elektrik kesintisi ve dengesiz akım olan bir yerde değilseniz problem olmaz.
Akım koruma prizim var ve fazla elektirik kesintisi yaşamıyorum.

Görüntüyü bu videodan aldım arkadaş rtx 3050 ile çalıştırıyor sistemi gayet rahat bir şekilde.
3050 daha düşük güç gereksinimi istiyor ama ben kendi sistemimi asla bu tarz psuda kullanmam heleki 3050/6600/3060 falan varsa asla mantıklı değil bu ekran kartlarının önerilen psu değerleri 500/550w kalite psular için yani 450 12v kanalında veren psular istiyorlar sitelerinde özelliklerini okursanız 370w dandik psuda kullanmak asla mantıklı değil ve çok tehlikeli ha bende para çok tekrar sistem alırım diyorsanız siz bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bilgi vermeyin hocam gayette yeterli.
şakamı

6-7 ayı bırak sonsuza kadar gider bu upgrade yapmazsan.

Bir şey olmaz.
Maks 6-7 ay kullanıcam ardından güzel serfitikalı bir psu ile değişeceğim 6-7 ay bile sürmeyebilir direk elime para geçer geçmez.

372W veriyor yetmez, ben 1 sene kullandım powerboost bir sıkıntı olmadıda en son wow wow diyr ses çıkarıyordu sattım güvenilmez ona fazla.

6-7 ayı bırak sonsuza kadar gider bu upgrade yapmazsan.

Bir şey olmaz.
şakamısınız siz arkadaşlar saçmalamıyın sistem yüke girince psunun patates olma ihtimali çok yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,947
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri