Öneri Power Boost PSU ları Güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar bende kendi kullandığım Power Boost stallion 700w 80+ bronze modeli var fakat birçok kişiden kullanmam konusunda söylemler aldım. Güvenilir marka olmadığı şeklinde yorumlar geldi. bana birazcık power boost markasının kötülüğünün kulak dolgunluğu gibi geliyor. Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama yinede sormak istiyorum gerçekten bilgili olanlar, kulak dolgunluğu ile GELMEYENLER ve uzun süredir kullanan arkadaşlar yazsın. Sonuçta topladığım sistem yüksek bütçeli ve bir psu yüzünden çöp olmasını istemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. @Abdullah Hacıgül abey özellikle sen de bakabilirsen memnun olurum.

Power Boost PSU'lar önerilmiyor.
Fakat elektronik ürünler şans işidir
Abdullah abi sisteminde gene çokça önerilmeyen Gamepower PSU kullanıyor ve bir sorun yaşamadı..
Dediğim gibi biraz şans işi

Power Boost önermiyoruz malesef sadece kasa olarak önerilebilir fakat PSU koruması pek de iyi değil

Abdullah abi sisteminde gene çokça önerilmeyen Gamepower PSU kullanıyor ve bir sorun yaşamadı..
Gamepower psu değil kasa kullanıyor diye biliyorum.

Arkadaşlar bende kendi kullandığım Power Boost stallion 700w 80+ bronze modeli var fakat birçok kişiden kullanmam konusunda söylemler aldım. Güvenilir marka olmadığı şeklinde yorumlar geldi. bana birazcık power boost markasının kötülüğünün kulak dolgunluğu gibi geliyor. Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ama yinede sormak istiyorum gerçekten bilgili olanlar, kulak dolgunluğu ile GELMEYENLER ve uzun süredir kullanan arkadaşlar yazsın. Sonuçta topladığım sistem yüksek bütçeli ve bir psu yüzünden çöp olmasını istemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. @Abdullah Hacıgül abey özellikle sen de bakabilirsen memnun olurum.
O pc bende olsa o psu yu söker yakarım PC yi de yeni bir psu alana kadar kullanmam
Powerboost çok kötü şahsen ben olsam imha ederdim

şans işi doğru diyorsun ama ne kadar şansım artarsa o kadar iyi tabikii

Kesinlikle. Powerboost yerine alacağın bir FSP marka PSU'nun seni üzmeme ihtimali çok daha yüksek
yüksek bütçeli olmayan FSP nin 600w altı olmayan bir modelini önerir misiniz?

Ben FSP HV PRO öneririm sistemine de yetecektir. 550W kendisi

Bütçe varsa bunu almak daha iyi olacaktır:

Yoksa o da alınır, üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,008
Üyeler
192,856
Son üye
kagutamuseven