Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Direksiyondaki tuşlardaki tıkırtı sesi sizde de mevcut mu ? Başka olumsuz gözlemlediğiniz sorunlar var mı ? Teşekkürler.
@Advocated Hocam kredi kartı hesap kesimi beklerken ULTRA ve PRO ya zam geldi. Ayrıca forumdaki diğer konuları da incelediğimde VD4 ün daha mantıklı olacağını gördüm. HuracanPC adlı firma MOZA R3 bundle ı 3 taksit 22.500 tl ye satıyor. İdefix sitesinde de Blackbox satıcısı 6 taksitle VD4 ü...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Sim kafede T3PM kullandığım için Pro versiyon hissiyat anlamında sanırım beni tatmin etmeyecek.
Ultra modeli masa altı ve terlikle kullanım için uygun mudur ? Dik olması yorgunluk yapar mı ? İlerde debriyaj kiti eklenebiliyor mu ...
Pedalları tozdan etkileniyor mu ? Evim biraz tozlu o yüzden soruyorum. Fiyatı makulmüş. Teşekkürler.
1779110633
ultra ile arasındaki fark sanırım sadece pedallar değil mi ? Plastik olması dezavantaj mı ?
Merhaba arkadaşlar . 36 yaşındayım. 5 yıl ara verdiğim oyun dünyasına yeniden dönüş yaptım. 5 yıl süre içinde simülasyon oyunları epey ilerlemiş. Çok keyifli hale gelmiş. Günün yoğun stresini atmak amaçlı Ets2 , FH5 oynuyorum. FH5 de gamepad ile keyifli olsa da ETS2 de malesef klavye işkenceli...