ardacat isimli üyenin son içerikleri

1. ardacat

Ets2 Vs. İçin Keyif Amaçlı Direksiyon Seti Önerisi

vd4 e zam gelmeden dün sipariş ettim. kargoyu bekliyorum. :)
  2. ardacat

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Direksiyondaki tuşlardaki tıkırtı sesi sizde de mevcut mu ? Başka olumsuz gözlemlediğiniz sorunlar var mı ? Teşekkürler.
  3. ardacat

Rahmetli dedemin kamyonu vardı. Şimdi mouse filan bize olmaz hocam . Denedim ancak bana göre değil. zaten çoğu arcade oyunu gamepad le oynuyorum.
  4. ardacat

aslında letgodan 8bın tl ye az kullanılmıs t128 alacaktım ama sırf merakımdan 22 bınlık olacağım. :) Umarım keyif alırım. Teşekkür ederim.
  5. ardacat

@Advocated Hocam kredi kartı hesap kesimi beklerken ULTRA ve PRO ya zam geldi. Ayrıca forumdaki diğer konuları da incelediğimde VD4 ün daha mantıklı olacağını gördüm. HuracanPC adlı firma MOZA R3 bundle ı 3 taksit 22.500 tl ye satıyor. İdefix sitesinde de Blackbox satıcısı 6 taksitle VD4 ü...
  6. ardacat

Huracan pc güvenilir mi?

kampanya devam ediyormuş. bende almayı düşünüyorum. ödemeyi direk ibandan mı yaptınız ? ürün yurtdışı cihaz mı ? Türkiye garantili mi ? 1780318098 hayırlı olsun. cihaz türkiye garantili mi ? pxn vd4 parasına 3 taksitle satıyorlar. bende almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz ? 1780318118...
  7. ardacat

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sim kafede T3PM kullandığım için Pro versiyon hissiyat anlamında sanırım beni tatmin etmeyecek. Ultra modeli masa altı ve terlikle kullanım için uygun mudur ? Dik olması yorgunluk yapar mı ? İlerde debriyaj kiti eklenebiliyor mu ...
  8. ardacat

Pedalları tozdan etkileniyor mu ? Evim biraz tozlu o yüzden soruyorum. Fiyatı makulmüş. Teşekkürler. 1779110633 ultra ile arasındaki fark sanırım sadece pedallar değil mi ? Plastik olması dezavantaj mı ?
  9. ardacat

Merhaba arkadaşlar . 36 yaşındayım. 5 yıl ara verdiğim oyun dünyasına yeniden dönüş yaptım. 5 yıl süre içinde simülasyon oyunları epey ilerlemiş. Çok keyifli hale gelmiş. Günün yoğun stresini atmak amaçlı Ets2 , FH5 oynuyorum. FH5 de gamepad ile keyifli olsa da ETS2 de malesef klavye işkenceli...
Geri