hocam direksiyon geldi . windows pc açılırken sola doğru sürekli dönüyor garip garip hareketler yapıyor. ayrıca windows11 xbox gamepad olarak görüyor. Bu...
Hocam okudum ve cidden etkilendim 2 senedir aktif takip etmiyorum. Ve bunların erişilebilirliğinin daha makul düzeye geldiğinide şimdi öğrenmiş oldum...
Hocam Direct Drive setler var artık. Thrustmaster ve Logitech'in kullandığı motorlar eskidi. Onlar çıkalı 10 yıl oldu. Şuan Direct Drive motor kullanan Moza...
Yeni gelen VD4'lerde tıkırtı sesi yok gibi.
Bize pahalı geliyor ama bu ürünler giriş seviyesi ürünler. O yüzden premium, sorunsuz ürün çıkması şans işi...
bende herhangi bir ses yok hocam. assetto corsa da oynadım orda baya güçlü dd vermesine ragmen bir ses almadım ben acıkcası. onun haricinde de herhangi bir...
Selam 1.5 hafta oldu pxn vd4 aldım @Advocate arkadaşımızın forumda ki onca konularını okuduktan sonra aslında niyetim thrushtmaster t300rs gt almaktı. iyiki...
Hocam ben 4-5 sene önce T128'in üst modeli olan T248 almıştım. Daha yeni çıkmışken Amazon Almanyadan getirtmiştim. Geldi kurdum. Kardeşim iki tur attı. Bu...