Birkaç ay içerisinde Almanya'ya üniversite okumak için taşınacağım. Bölümüm bilgisayar. 5-6 yıl götürecek, beni orda sıkıntıya sokmayacak; günlük işlerimi, üniversitedeki işlerimi görebileceğim, kodlamada ve grafikte sıkıntı çıkarmayacak ayrıca ortalama şartlardaki oyunları kaldırması...
Selamlar, birkaç gündür Steam'e girmiyordum. Dün Steam'i oyun oynamak için açmak istiyordum ancak bir türlü açılmadı. Mouse imlecinde yuvarlak mavi yükleniyor anlamına gelen simge dönüp durdu ama sonuç yok. İnadına yarım saat kadar bekledim ama açılmadı. Görev yöneticisinden baktığımda Steam...
1300tl bütçem var redragon k617 fizz aldım ancak 3. günden sıkıntı çıktı iade edeceğim. Önceliğim Türkçe klavye olması membran-mekanik çok fark etmez ancak mekanik daha iyi olur. Ayrıca tam klavye de diğer bir önceliğim. Önerilerinizi bekliyorum.
2-3 gündür kullandığım klavye redragon k617 fizz modeli. Dünden beri özellikle w tuşu bazen basmıyor. Nadiren de olsa aynı durum A-D tuşlarında da geçerli. Çoğunlukla oyun oynadığımdan özellikle bu tuşları kullanıyorum diğer tuşlarda da bu sorun var mı emin değilim. Ne yapmalıyım sizce?
Selamlar, başlıkta da görebileceğiniz üzere uzun ömürlü (6 yıl civarı) klavye arıyorum. Bütçem en fazla 1300-1400 TL kullanılışı rahat ve tuşları biraz yerden yüksek klavyeler önceliğimdir.
Selamlar birkaç gün önce galaxy buds2 aldım. Masaüstü bilgisayar kullandığımdan bluetooth adaptörü gerekiyor bağlamak için. Adaptörü taktığımda bluetooth geliyor bilgisayara ama cihaz ekle dediğimde birkaç dakika beklememe rağmen kulaklığı bulamıyor. Sebebi ne olabilir?
Battlefield 1 oynarken oyun bir anda hata vermeden kapandı ve toplamda 5 kez falan denememe rağmen hala aynı sahnede kapanıyor. Kapanmadan önce oyun 2-3 kez takılıyor ve bir anda çıkıyor oyundan. DX12'de denedim DX11'de ve sonuç değişmedi. Ne yapmam lazım?
Bilgisayar'da youtube'den video izleyecektim ancak kulaklığa ses gelmediğini fark ettim. Ses düzey karıştırıcısından baktığımda ses geliyormuş gibi yeşil ibare gösteriyor. Ancak kulaklıkta ses yok. Kulaklığın bozuk olmadığına eminim. Bilgisayarın kapağını açık kullanıyorum herhangi bir donanım...
Bugün bilgisayarda youtube'ye girdiğimde videolarda çok kısık ve bulanık ses geldiğini fark ettim. İnstagrama girdiğimde ise bazı videoların sesi varken bazılarının sesi asla gelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu