ardae0 isimli üyenin son içerikleri

1. ardae0

Xiaomi 14t pro mu s24FE mi?

Hocam sizin bir öneriniz var mı peki 20-30k bandında?
  2. ardae0

hocam dediğiniz konularda Samsung'un Xiaomi'den iyi taraflarını pek anlayamadım. İki taraf da android olduğu için aynı hesaba çıkmıyor mu dediğiniz şekilde?
  3. ardae0

hocam fotoğraf çekmeyi seviyorum ara ara da oyun oynuyorum ama genelde ağır oyunlardan ziyade basit oyunlar 1743584305 Hocam dediğiniz kampanyayı gördüm dün elimde hazır para olmadığı için alamadım maalesef yarına bu kampanya stoğu kalırsa değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama kampanya biterse ne...
  4. ardae0

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bir arkadaşımın telefoncusundan yurt dışı cihazı olarak 14t pro alma gibi bir şansım var, 25k'ya satıyor. Türkiye kaydını falan da yapıyorlar aldığımda. Fakat yurtdışı cihazı olduğu için S24 FE mi almak daha mantıklı olur yoksa 14T pro mu almalıyım bilemedim. Aşağı...
  5. ardae0

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi

Türkçe harfli olanı var mı acaba onun?
  6. ardae0

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi

800-1500TL arasında bütçem var mekanik klavye önerisi olan var mı?
  7. ardae0

Yardım Skyrim modlamak istiyorum fakat mod dosyası yüklenmiyor.

Arkadaşlar merhanalar. Daha önce hiç Skyrim oynamadım fakat kütüphanemde mevcuttu. Bir çok yerden de oyunun modlarla daha güzel olduğunu duydum ve buna istinaden birkaç mod indirmek istedim. İnternetten izlediğim kadarıyla Mod Organizer 2 kullanarak Nexus mod sitesi üzerinden indirmem...
  8. ardae0

Çözüldü✓ Freezer X123 Nasıldır?

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim var ve stok fan kullanıyordum. Freezer X123 kule tipi soğutucunun fiyatı (500tl) bana ucuz geldiği için sipariş verdim. Sizce soğutucu işlemcimi soğutmak için yeterli midir?
  9. ardae0

Psu'da problem olabilir mi?

teşekkürler hocam
  10. ardae0

Prizden fişi çektiğimde herhangi bir problem olmuyor elektrik akışıyla veya cihazla alakalı fakat dediğim gibi prizdeyken 2-3 saatte bir yapıyor. Windows'un temiz kurulumunu nasıl yapabilirim bilmiyorum açıkcası yardımcı olursanız sevinirim. Siz dedikten sonra SSD sağlığıma baktım Windows...
  11. ardae0

Arkadaşlar kullandığım sistem anakartta bilgisayar kapalı olsa da takılı cihazlara güç verme özelliği açık olarak geldi. Ben de bir süre power supplyın tuşundan kapatıp bıraktım geceleri fakat iki saatte üç saatte bir birden tüm sisteme elektrik verip kesiyor. Bunu da hemen anlayamadım tabi...
  12. ardae0

Yardım Üniversite İçin Tablet Önerisi

Hocam kullandığın kalem ne acaba matepad 11.5 aldım kalem almaya para kalmadı not tutabileceğim uygun fiyatlı bir şey arıyorum
  13. ardae0

Yardım Tablet kalemi önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda Huawei Matepad 11.5 tablet aldım fakat kalem hediyeli kampanya bitmişti. İnternet üzerinden biraz araştırdım fakat ucuz yollu ders çalışabileceğim bir kalem bulamadım. Psikoloji okuyorum dolayısıyla sık sık kalemle yazı yazmam gerekecek fakat dediğim gibi tablete...
  14. ardae0

Bilgisayardaki problemi nasıl anlarım?

hocam pek anlamam iki uygulamada da test yaptım değerler normal mi acaba?
  15. ardae0

Bilgisayardaki problemi nasıl anlarım?

Teşekkürler hocam uygulamaları bilmiyorum ama bir bakınacağım
Geri