itopyada 5 taksite dh-birthday aldım ben aldığımda 40 dı anakart ram kasa iyileştirmesi ile 42 ye 5 taksitle aldım ama şuan 43 küsür olmuş 3 gün önce 40 dı
16ram halihazırda çok yeterli zaten boşa sürekli ilerisini düşünüp fazla para vermeye gerek yok. tek isteğim haftaya kadar pubg oynamak o yüzden 30k ya oynayatacak ddr4 sistem olsa alacam ama yok
Bütçem karta taksitle aylık 8.000. itopyanın mart ayı kampanyasında axess karta 5 taksiti var o yüzden 40k bütçe ile sistem bakarken en mantıklı olan sistem olarak bunu seçtim ve özelliştirmelerle sistemin fiyatını 2k artırdım. ekran kartı ve işlemci upgrade olabilsin diye asus b 650m r modelini...
kanka bende aynı durumdayım. 40k taksitle pubg ve cs gibi rekabetçi fps oyunları için kasa bakıyom şuan en mantıklısı itopyada 7500f ve 5060lı kasa. hemde axxese 5 taksit var. gidip anakartı b650m r yapacam sonra bakarız duruma göre...
30-35k bütçem var 7500fli sistem istiyorum genelde 1080p low settings fps oyunları oynuyorum pubg cs felan. o yüzden 7500f kesin olsun ekran kartı ise ortalama giriş bir seviye olabilir.
alttaki linkte 38e buldum değermi yoksa bikaç hafta bekleyeyimmi...
çok para harcamadan pubg, cs ve delta forcede 200 fps verecek asla ilerisini düşünmeden bugünü düşünerek ne almalıyım. büyük ihtimalle alıp 2 ay sonra sıkılıcam o yüzden ne kadar az verirsem o kadar iyi. sıfır alırsam daha iyi. ne önerirsiniz. çok kasmadan tek derdim fhd 144 tarzı bir monitör...
Asus h610 bios güncelliyeceğim. 12400f işlemci 7700xt ekran kartı lexar Thor 2x8 6000mhz ram var. Bios güncellemesini ve ram hızı yükseltmeyi öğendim fakat işlemci için veya ekran kartı için yapmam gereken ayar varmı performans için. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
5000 serisi ekran kartini lansman fiyattan almak isteyen birisi nasil alir. Hangi tarihte hangi siteden alinabilir? Taktikler nedir? Daha once hic boyle bir satin alma gerceklestirmedim o yuzden hicbir bilgim yok. Yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar.
Hocam 5070 alacağım fakat lansman fiyattan almak istiyorum. Ne zaman alınır o fiyattan ve hangi siteden alınıyor. Daha önce hiç lansmanda bişi almadım. Kaçırmak istemiyorum. Nasıl alırım yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar