Arif01 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ramlerimde sorun var

Hocam denedim bu seferde örnek 16+16 takip açıldı bu seferde biosa giriyo direk F10 yapıp cikiyom ekran hiç gelmiyor dram isigı yanıyor
  2. A

Ramlerimde sorun var

Hocam silgiyle sildim kolonyalı bezle sildim yok olmuyo az kaldı kiricam anakarti
  3. A

Ramlerimde sorun var

Arkadaşlar dün akşama kadar hiç bir sorun yoktu pcde ben işten geldikten sonra PC açmaya çalıştım açılmadı bende 8+8 ve 16+16 toplam 48gb ram takiliydi sistemde 4 slotta iki slot kullanmak istedim açılmayınca bios resetledim ne yaptıysam PC acilmiyor 1 tam takınca aciliyor
  4. A

Yardım Araba ve Motor ehlıyetı aynı anda alınabılırmı ?

hocam zaten 1 kere yazılıya girdikten sonra birdaha asla yazılıya girmiyorsunuz yazılı sınav 1 defaya mahsuz zaten sadece SRC 1,2,3,4 alacagınız zaman yazılıya girersiniz başkada girmezsiniz. yazılı tek seferlik size anlatıyorum okumadan cevap veriyorsunuz.
  5. A

hocam bende şuan m,a1,a2,a,b,b1,c1,c,c1e,ce,f, bunlar var ben ilk araba ve a2 ehliyete yazılmak istediğimde ikisinede aynı anda yazıldım sonra yazılı sınava girdim bana dediler ilkte motor ile arabayı aynı sınavda alırsın diye o yazılı sınav için geçerli direksiyon sınavı için geçerli değil önce...
  6. A

Yardım HARDDİSKİM PCDE SSD OLARAK GÖRÜKÜYOR NORMALMİ ?

Yereldisk c olan gerçek ssd ama yereldisk d harddisk ama ssd olarak görüküyor
  7. A

hocam her türlü önce araba direksiyon sınavına giriyorsunuz tek sınav ile iki ehliyeti alamazsınız arabaya ayrı sınav motorsiklete ayrı sınav görüküyorsunuz
  8. A

hocam önce yazılı sınava girip geçeceksin sonra B ehliyet yani araba direksiyon sınavına girip geçeceksin sonra harcını yatırıp tekrar motorsiklet ehliyetine yazılıp direksiyon sınavına gireceksin anca öyle yoksa ikisi aynı anda alamazsın önce arabayı alacaksın
  9. A

Yardım HARDDİSKİM PCDE SSD OLARAK GÖRÜKÜYOR NORMALMİ ?

WDC WD10EARS-00Z5B1 harddiskim var görev yöneticisinden bakıyorum harddisk bilgisinde tür olarak ssd diye görüküyor normal mi ? yoksa bir sorun mu var ?
  10. A

Yardım Kingston NV3 SNV3S Alınır mı? ?

Benim sistemin ssd saglık durumu %64 yeni ssd almak istiyorum windows kurmak için ve bazı bf 2042 oyunlarını koyacam fazla oyun olmayacak ama bu ssd alınır mı Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk windows 11 kurmak için alınmaz ise 2000 tl bandında ssd...
  11. A

Pc Açiliyor Ekran Gelmi̇yor

reis dün düzeldi bugün tekrardan başladı sabahları açamıyorum aynı sorun geliyor tekrar ram'ları çıkarınca çalışıyor uzun süre geri takınca açıyom kapanıyor tekrar
  12. A

Çok teşekkür ederim yaptım düzeldi 2 aydır çile çekiyordum
  13. A

NASIL RESETLİYECEĞİM BİLMİYORUM ?
  14. A

pc başlat dügmesine basıyorum açılıyor 10 sn sonra geri kapanıyor açıyom kapanıyor sonra belli deneme sonrası açılıyor bu sefer ekran gelmiyor kapatıyorum herşeyi söküp geri takıyorum olmuyor sonra kapalı pc kendiliğinden açılıp ekran geliyor bu seferde AMERİCAN MEGATRENDS PRESS F1 hatası...
  15. A

PC Kendiliğinden kapanıyor Nasıl düzeltirim

nasıl kontrol etcem
Geri