ikisine aynı anda yazılırsan sadece 1 yazılı sınava girer hızlıca ikisini alır çıkarsın ben öyle yapacaktım arabayı aldım motora para kalmadı şimdi yeniden yazılıya gireceğim bir ton zaman kaybı.Selamlar
Araba ve motor ehlıyetı almak ıstıyorum fakat aynı anda alınıyormu bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım :d
2 ehlıyetede aynı anda kayıt olup aynı anda sınavlarına gırmek ıstıyorum yanı
hocam her türlü önce araba direksiyon sınavına giriyorsunuz tek sınav ile iki ehliyeti alamazsınız arabaya ayrı sınav motorsiklete ayrı sınav görüküyorsunuzikisine aynı anda yazılırsan sadece 1 yazılı sınava girer hızlıca ikisini alır çıkarsın ben öyle yapacaktım arabayı aldım motora para kalmadı şimdi yeniden yazılıya gireceğim bir ton zaman kaybı.
Hayır bizzat ben bunun için kursla görüştüm öyle brşey yok tek sınavla hem arabanın hem motorun geçiliyor.hocam her türlü önce araba direksiyon sınavına giriyorsunuz tek sınav ile iki ehliyeti alamazsınız arabaya ayrı sınav motorsiklete ayrı sınav görüküyorsunuz
direksiyon diyo sen yazılı diyonHayır bizzat ben bunun için kursla görüştüm öyle brşey yok tek sınavla hem arabanın hem motorun geçiliyor.
Ben o an sıkışık olduğum için motora yazılamadım yazılsaydım motor için ekstra sınava girmeme gerek kalmayacaktı.(YAZILI)
Direksiyon için söylemesi bile saçma dostum araba ehliyetiyle motor ehliyetimi alınır akıl var mantık var.direksiyon diyo sen yazılı diyon
hocam bende şuan m,a1,a2,a,b,b1,c1,c,c1e,ce,f, bunlar var ben ilk araba ve a2 ehliyete yazılmak istediğimde ikisinede aynı anda yazıldım sonra yazılı sınava girdim bana dediler ilkte motor ile arabayı aynı sınavda alırsın diye o yazılı sınav için geçerli direksiyon sınavı için geçerli değil önce araba direksiyon sınavına gireceksin geçtikten sonra B ehliyetini alacaksın sonra motorsiklet ehliyeti için direksiyon sınavına gireceksin seni tekrardan motorsikletin üstüne oturtup sürüşüne bakacaklar öyle alabilirsin yoksa araba direksiyon sınavına girip motoruda vermezler.Hayır bizzat ben bunun için kursla görüştüm öyle brşey yok tek sınavla hem arabanın hem motorun geçiliyor.
Ben o an sıkışık olduğum için motora yazılamadım yazılsaydım motor için ekstra sınava girmeme gerek kalmayacaktı.(YAZILI)
Direksiyonu kim alır dedi kral ben yazılıdan bahsediyorumhocam bende şuan m,a1,a2,a,b,b1,c1,c,c1e,ce,f, bunlar var ben ilk araba ve a2 ehliyete yazılmak istediğimde ikisinede aynı anda yazıldım sonra yazılı sınava girdim bana dediler ilkte motor ile arabayı aynı sınavda alırsın diye o yazılı sınav için geçerli direksiyon sınavı için geçerli değil önce araba direksiyon sınavına gireceksin geçtikten sonra B ehliyetini alacaksın sonra motorsiklet ehliyeti için direksiyon sınavına gireceksin seni tekrardan motorsikletin üstüne oturtup sürüşüne bakacaklar öyle alabilirsin yoksa araba direksiyon sınavına girip motoruda vermezler.
hocam zaten 1 kere yazılıya girdikten sonra birdaha asla yazılıya girmiyorsunuz yazılı sınav 1 defaya mahsuz zaten sadece SRC 1,2,3,4 alacagınız zaman yazılıya girersiniz başkada girmezsiniz. yazılı tek seferlik size anlatıyorum okumadan cevap veriyorsunuz.Direksiyonu kim alır dedi kral ben yazılıdan bahsediyorum![]()