arifgngr11 isimli üyenin son içerikleri

1. A

2026 KPSS askerlik tecil ettirme

Önümüzdeki hafta uğrarım bir şubeye çok uzak değil yüz yüze daha net bilgi alırım. Ama arayabildiğimizi de bilmiyordum sağolun teşekkürler.
  2. A

Evet ben de iş yerinden izin alıp gideceğim en kısa zamanda ama başına gelen varsa yakın zamanda benim durumumda olan öğrenmek istedim. Yoksa dediğiniz gibi çok sağlıklı olmaz burdan bilgi almak.
  3. A

merhaba arkadaşlar, 2024 yılında önlisans mezunu oldum ve askerliğimi 2026 Temmuz ayına tecil etti otomatik olarak. Seneye KPSS sınavına gireceğim ders çalışıyorum ama sınav muhtemelen Eylül ayında olacak. Askerlik şubesine gidip Askerliğimi en azından 1 yıl veya 6 ay da olsa sınava girene kadar...
  4. A

Çözüldü✓ YD İPHONE 14 pro kaç ay açık kalır ?

Haa anladım mevzuyu çok sağol kral Allah gönlüne göre versin iyi akşamlar.
  5. A

Kapalı kutu diye ilanlar var onun için sordum bilmiyorum, peki hiç hat takılmamışsa ilk ben takacaksam 8 ay şu andan itibaren mi başlar ? Bir de bazı ilanlarda 12 ay 14 ay açık falan yazıyor o nasıl oluyor ? biliyorsan cevaplayabilirsen sevinirim düzgün bir bilgi bulamadım bu konuda forumlarda.
  6. A

Kapalı kutu Yurt dışı 14 Pro almak istiyorum şu an kullandığım iphone 11. Bunu verip üstüne biraz para verip 14 pro alacağım. Merak ettiğim şey ise telefonu kapalı kutu alınca 8 ay kullanma hakkım şimdi mi başlayacak ? yoksa Türkiye'de yurt dışı cihazlar sadece ocak ayından eylül ayına kadar mı...
  7. A

Bu tarz 9-12K BTU luk klimalar mantıklımıdır ?

Yanlış olmasın kral ben bizim faturalardan tahmini söyledim fatura 1.5-1.6 gelirse bana sövme .d ama dediğin gibiyse fazla masraf yapma al geç bir tane ikinci el.
  8. A

Bu tarz 9-12K BTU luk klimalar mantıklımıdır ?

Hocam alabilirseniz sıfıra yönelin yarın bir gün bir ton sıkıntı çıkarırlar eski makine bunlar ve çok yakarlar. Yeni alırsanız enerji kullanımı az ama performanslı makineler var onlar faturaya daha az yansıyacaktır. biz mesela Gree ve Baymak kullanıyoruz evde (Baymak 12'lik gree 18'lik) gree'de...
  9. A

Steam next fast 9 haziran indirimi

Ya kaçak savunacak değilim ama dediğiniz gibi indirim konusunda sanırım senede 2 defa yapıyorlarmış. Oyunun yıldönümünde bile indirim olmadı nasıl bir işleyiş anlamadım gitti. Bu kadar basit cracklenip oynanabilen onlarca launcheri olan bir oyunu daha ucuz yapıp, fazla satıp sürümden kazanmak...
  10. A

Steam next fast 9 haziran indirimi

Oha be ben geçen sene indirimde 250 ye mi ne almıştım iyi ki almışım arkadaşım da geçtiğimiz aylarda 500'e almıştı iyi ki almış.
  11. A

Tesla evde şarj maliyetleri

1800 bandında araçlara bakıyoruz da elektrikli model olarak da Tesla gözümüze çarptı forumda kullanan varsa eğer evde veya dışarıda bir şarj istasyonunda şarj etmenin maliyetini ve ne kadar zaman aldığını söyleyebilir mi ? Videolarda hep yanıltıyorlar arabayı övmek için düzgün bir video...
  12. A

FC 25 780TLYE Alınır mı?

Fiyatı düşmez de, kolu görmeme sorunu sadece fc24 te mi yoksa diğer oyunlarda da yapıyor mu bunu ? Sorununuza çözüm olacaksa verilebilir o para ama ultimate team falan artık bitti sayılır ki bana göre 25 in pek bir artısı yok 24 ten. Sorunu çözmeyecekse almanızı tavsiye etmem bence aynı oyunu...
  13. A

R5 5600 için ekran kartı önerisi

o zaman hiç bulaşma dediğin gibi ikinci ele 15k vermek bu kart için fazla, 3060 falan al geç psu da sıkıntı çıkarmaz.
  14. A

4060 da olur fiyatlarını bilmiyorum ikinci elde varsa eğer bütçene uygun temiz yeni kart daha iyi olur.
  15. A

3070 ti veya3080 bulabilirsen bütçene al geç yoksa 3060 kovala 12GB vram var.
Geri