Arifxxw isimli üyenin son içerikleri

1. A

Raijintek Ampere 1200w PSU Nasıldır?

İyi fiyata almışsın hiç iade etme bence 😂
  2. A

Msi Gaming Trio güzel bence neden öyle dedin ki 😂 Hayırlısı olsun bu arada, ne kadara aldın 5070ti ı acaba?
  3. A

İlk defa test ettim. Kaç dakika test süresi yapılmalı düzgün bir sonuç için hocam?
  4. A

Bende test yaptım. Prime95 ve furmark ile. Psu Raijintek Ampere 1000w ile Max sıcaklık cpu testi yaptığımdan yüksek bilgi Sistem; Msi Rtx 5080 Raijintek Ampere 1000w Msi Mag x870 Tomahawk Wifi Ryzen 7 9800x3d
  5. A

Yeni psu aldım ama içinden çıkan kablonun uyumsuzluğu

Cpu'nun 4+4 pinlerindeki yanlış takılmayı önlemek için yapılan kare ve u şeklindeki girişleri yanlış üretim yapılmış. 2 tane kare olması gereken giriş u şeklinde üretilmiş. Biraz zorlayarak yaptım ama şuan sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Boşuna açmadım. Kabloda üretim hatası varmış...
  6. A

Yeni psu aldım ama içinden çıkan kablonun uyumsuzluğu

Arkadaşlar yeni raijintek Ampere 1000W PSU aldım ama içinden çıkan CPU kabloları farklı geldi sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Fotoğrafları paylaşıyorum. 2 parça yani 4+4 olan kablo hiçbir yere uyum sağlamıyor. Tek parça olan tarafı doğru ama diğer 4+4 olan farklı bir uç. Psu ya...
  7. A

Düşük voltaj sıkıntısı varmış. Fsp Vita veya Nzxt c1200 alıcam gibi şimdilik.
  8. A

1000 veya 1200 almakta kararlıyım evet 😂
  9. A

@LaZz61 @HacıSOFU Nzxt c1200 psu yu önerir misiniz?
  10. A

Fsp Vita'yı alıcam gibi zaten araştırmalarıma ve sizin değerli yorumlarınıza dayanarak.
  11. A

Evet forumda o yazışmalarınızı okudum. Fotoğrafları falan gördüm.
  12. A

1200 watt çok dediğiniz gibi ama %40 altında fan açmadığı için yüksek watt bakıyorum. Msi Mpg A850G psu aldım. Fan çok ses yapıyor diye iade ettim. Şimdi yeni psu alıcam o yüzden ses konusunda sıkıntı olmaması için biraz üstüne düştüm. İade vs. süreç çok uzuyor çünkü. 1741545567 Aynı dediğiniz...
  13. A

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ses konusunda sıkıntı yoksa bana yeterli 😂
  14. A

Fsp vita 1000w bakmıştım ama gözüme bu psu takıldı. Özellik olarak raijintek Ampere baya iyi ve fiyatları aynı olduğu için kafamı karıştırdı. 1741545237 Teşekkür ederim 👍
Geri