Neler Yeni

Raijintek Ampere 1200w PSU Nasıldır?

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
Bütçe
8000
Raijintek Ampere 1200w psu'yu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatına göre özellikleri çok güzel geldi bana. 1200 watt, platin sertifikalı, zero fan özellikli.

Alsancak1

80+
Çok fazla öneriliyor fakat ben olsam fsp , corsair , asus gibi markalardan şaşmazdım

quartle

80+ Gold
güzel psu

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Yunus Şahin
850 olanını kullanıyorum 3-5 aydır şuanlık iyi, memnunum. Testlerde de iyi olduğu belirtiliyor. Ama bazı kullanıcı yorumlarında voltaj düşüklüğü olduğu söyleniyor. Bende test edip baktım, 12v 11.980v, 5v 4.980’lere düşüyordu. Bu sorun teşkil ediyor mu anlayamadım.

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alsancak1

80+
Fsp vita 1000w bakmıştım ama gözüme bu psu takıldı. Özellik olarak raijintek Ampere baya iyi ve fiyatları aynı olduğu için kafamı karıştırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim 👍
Ben şahsen almazdım. Tercih senin

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
850 olanını kullanıyorum 3-5 aydır şuanlık iyi, memnunum. Testlerde de iyi olduğu belirtiliyor. Ama bazı kullanıcı yorumlarında voltaj düşüklüğü olduğu söyleniyor. Bende test edip baktım, 12v 11.980v, 5v 4.980’lere düşüyordu. Bu sorun teşkil ediyor mu anlayamadım.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ses konusunda sıkıntı yoksa bana yeterli 😂

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
harika psu korumaları mevcut kapasitörleri japon alınır.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Fsp vita 1000w bakmıştım ama gözüme bu psu takıldı. Özellik olarak raijintek Ampere baya iyi ve fiyatları aynı olduğu için kafamı karıştırdı.

Teşekkür ederim 👍
Vitayı al geç raijiye yaklaşma kardeşim. Belirtilen değerleri veremeyen psu ne sorunlar açar ilerde kim bilir. Ayrıca 1200w çok yaw :)

Alsancak1

80+
neden hocam marka hakkında ne biliyorsunuz da almazdım diyorsunuz
Hiçbir şey bilmiyorum hocam. Belki marka iyidir hiçbir fikrim yok. Ama ben bir şey alacak olursam daha bilindik ve kendini kanıtlamış markaları tercih ediyorum. Macera aramıyorum kısacası.

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
Vitayı al geç raijiye yaklaşma kardeşim. Belirtilen değerleri veremeyen psu ne sorunlar açar ilerde kim bilir. Ayrıca 1200w çok yaw :)
1200 watt çok dediğiniz gibi ama %40 altında fan açmadığı için yüksek watt bakıyorum. Msi Mpg A850G psu aldım. Fan çok ses yapıyor diye iade ettim. Şimdi yeni psu alıcam o yüzden ses konusunda sıkıntı olmaması için biraz üstüne düştüm. İade vs. süreç çok uzuyor çünkü.

Hiçbir şey bilmiyorum hocam. Belki marka iyidir hiçbir fikrim yok. Ama ben bir şey alacak olursam daha bilindik ve kendini kanıtlamış markaları tercih ediyorum. Macera aramıyorum kısacası.
Aynı dediğiniz gibi yaptım ve asıl macerayı orda buldum 😂 Msi Mpg A850G aldım fan sesinden duramadım. O yüzden danışarak almaya karar verdin tekrar iade vs uğraşmamak için.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
1200 watt çok dediğiniz gibi ama %40 altında fan açmadığı için yüksek watt bakıyorum. Msi Mpg A850G psu aldım. Fan çok ses yapıyor diye iade ettim. Şimdi yeni psu alıcam o yüzden ses konusunda sıkıntı olmaması için biraz üstüne düştüm. İade vs. süreç çok uzuyor çünkü.
Fsp g serisi kullanıyorum. Fan açsın açmasın sessiz sedasız. Hatta zero fan modu nu kapattım öyle kullanıyorum o kadar sessiz diyebilirim. Vita bi üst serisi atx 3.1 gen 5.1

Top Bottom