Neler Yeni

Teknobiyotik övme postu (Hak etti) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Hayatımda ilkkez birinin teknobiyotik garantisini övdüğünü gördüm ondada adamlar olması gerekeni yapmışlar:kekw:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,479
İsim
Diyarhan
Yapması gerekeni yapmış. Övmeye gerek var mı bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akortek firmasını öven tek kişi olarak sana 4090 hediye etmeliler.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Draq123
Hepsi aynı itopya vatan tebilon teknobiyotik tinerji hepsi çok kötü başarısız ama hangisi ucuz satıyorsa alın geçin takmayın hepsi grinin laciverti fark etmez

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fırat divitci
Kendilerinden 1200w raijintek ampere satın aldım. Sistemime taktım ve lullandım 1 saat sonra sistem birdaha açılmadı eski psu'mu taktım ve sistem açıldı ben de yeni psu'nun bozuk olduğunu kanaatine vararak iadeye gönderdim ve direkt olarak para aidesini yaptılar hiç uğraştırmadıl. Amazon üzerinden teknobiyotik satıcısından almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Güneş
Arkadaşlar, olması gerekeni yapan kaç firma kaldı ki? Ben mağdur olsaydım yine konu açardım bu sefer pişmanlık üzerine olur, hakem heyeti, dava gibi olayları anlatırdım.

Rizacan67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rıza
Hayırlı geceler dileyerek başlıyorum.

Ben geçen ay Teknobiyotik web sitesinden Raijintek Ampere 850w Platinum sipariş ettim. PSU geldi, kasama montajladım. Hiçbir sorun yok. Tüm parçalarla beraber sorunsuz çalıştı. Bir süre böyle kullandım.

Geçen haftalarda RTX 4070 Ti Super ekran kartına geçiş yaptım.

Ekran kartının pcie 5.0 güç girişini, psu'nun pcie 5.0 güç kablosuyla yine psu'nun pcie 5.0 çıkışına bağlamak istedim. Ancak bir türlü kabloyu psu'daki çıkışa tam takamadım. Çok da zorlamak istemedim. Pcie 5.0 kablonun her iki ucu da aynı şekilde olduğundan bir uç olmayınca diğer ucu denedim. O da uymadı. Kabloyu kontrol ettiğimde her iki uçta da aynı pinlerin deforme olduğunu gördüm. Her iki uçta da birer adet aynı noktadaki pinler etkilenmişti. Aşağıya fotoğrafını bıraktım:

Alıntıyı görüntüle
Bir de psu'daki pcie 5.0 çıkışını kontrol ettim. Meğer çıkış pinlerinden bir tanesi biraz eğikmiş. Aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsiniz:
Alıntıyı görüntüle
Psu'yu bu pcie 5.0 desteğinden ötürü tercih ettiğim için ekran kartını 12VHPWR dönüştürücü kablosuyla kullanmaya devam etmek içime sinmedi.

Derhal teknobiyotik müşteri desteğe başvuruda bulundum. Durumumu şu şekilde anlattım:

Teknobiyotik ise aynen şu şekilde cevap verdi:

Psu'yu düzgünce kutusuna koyup, ilettikleri prosedürlere göre teknobiyotik'in belirttiği adrese kargoladım.

Ara ara ürünün durumunu müşteri destekten sorguladım. Son olarak dün sorduğumda bana şu cevap verildi:

Biraz sevindim ama ürün gelip de montaj başarılı olana kadar temkinli davrandım.

Bugün psu geldi. Video eşliğinde kutuyu açtım. Gerçekten de hasarlı pcie 5.0 kablosu yerine yeni bir pcie 5.0 kablosu gönderdiklerini ve ayrıca eğik duran pini düzelttiklerini gördüm. Videoda anlata anlata, kabloyu düzgünce taktığımı net görünecek açıdan çektim. Kablo sorunsuz bir şekilde yuvasına oturdu. Kabloyu çıkarıp kameraya gösterdim ve oradan kendim de gördüm ki hiçbir pin deforme olmuyor. İşlem başarılı oldu.

Videoda psu'nun pcie 5.0 girişini gösteren bir kareyi aşağıya bıraktım:

Alıntıyı görüntüle

Videoyu sonlandırıp işte tam o anda ciddi anlamda sevindim. Teknobiyotik böyle bir durumda benden tam puan aldı. Yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Hocam hala kullanıyor musunuz ? Bende sessiz ve uzun ömürlü bir ürün arıyorum bunlar arasında kaldım. Markayıda bilmediğim için araştırıken sizi yorumunuzu görünce sormak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Güneş
Hocam hala kullanıyor musunuz ? Bende sessiz ve uzun ömürlü bir ürün arıyorum bunlar arasında kaldım. Markayıda bilmediğim için araştırıken sizi yorumunuzu görünce sormak istedim.

Evet. Memnunum. Tavsiye ederim. Sessiz. Zaten ekstra sessizlik için sıfır desibel modu var. Fanlar belli sıcaklığa ulaşınca dönmeye başlıyor. İsterseniz normal modda da kullanabilirsiniz (fanlar boştayken yine sessiz çalışıyor).

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Engin GRC
Zamanında kendilerinden Asrock B450M HDV almıştım ürün çalışmıyordu. Değişime gönderdim geri gönderdikleri ürün Asrock A320M modeliydi ve çalışıyordu. Tekrar geri gönderdim bu sefer çalışan bir B450M HDV geldi. Diyeceğim o ki biraz fazla UYANIK bir firma.

Rizacan67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Rıza
Evet. Memnunum. Tavsiye ederim. Sessiz. Zaten ekstra sessizlik için sıfır desibel modu var. Fanlar belli sıcaklığa ulaşınca dönmeye başlıyor. İsterseniz normal modda da kullanabilirsiniz (fanlar boştayken yine sessiz çalışıyor).
Teşekkür ederim. bende ampere modelini alayım o zaman birde kasada bakıyorum sizin kasa ve diğer bileşenler neydi acaba fikir olması açısından yazabilir misiniz ?

Top Bottom