Kasa ile birlikte psu xigmatek cyclops black kasqEvet haklısınız ama eski seri Corsair VS, sorunluydu mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe belirtirseniz daha iyi alternatifler verebileceğimizi düşünüyorum.
Kasa ile birlikte psu xigmatek cyclops black kasqEvet haklısınız ama eski seri Corsair VS, sorunluydu mesela.
Sorunu neydi? Bende duymuştum ama...Evet haklısınız ama eski seri Corsair VS, sorunluydu mesela.
Evet ama şuan 2018 ve önce üretilen "sorunlu" modellerde turuncu etiket var fakat "sorunsuz" olan ve benim kullandığım model gri etiketli.Evet haklısınız ama eski seri Corsair VS, sorunluydu mesela.
Ses - cızırtı vs.Sorunu neydi? Bende duymuştum ama...
Sorunu neydi? Fanlar çok mu gürültülü çalışıyor?Evet ama şuan 2018 ve önce üretilen "sorunlu" modellerde turuncu etiket var fakat "sorunsuz" olan ve benim kullandığım model gri etiketli.
Ses - cızırtı vs.
Başka ciddi bir problemi var mıydı?Ses - cızırtı vs.
Ben de ses sorunu diye biliyordum, sarı olanlar, şimdi piyasada olan 2018 modelde sorun yok.Sorunu neydi? Fanlar çok mu gürültülü çalışıyor?
Başka ciddi bir problemi var mıydı?
Hayır yoktu.Sorunu neydi? Fanlar çok mu gürültülü çalışıyor?
Başka ciddi bir problemi var mıydı?
Şuan alsan tertemiz kullanırsın yani , eski sorunu da yok.
Hocam onlar normal yazı hiç dokunmadım.Ne gerek var ya bu kadar şeye. Frisby al geç (!)
Güzel rehber ellerine sağlık. Ancak siyah yazılar forumun gece modunda okunmayacak kıvamda. Düzeltmeni öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Sen editlemişsin yazıdan, hiç ellemezsen otomatik uyum sağlıyor zaten.Hocam onlar normal yazı hiç dokunmadım.
Frisby PSU alana %50 indirimli tabut da satışı var.
@Mehmet Yılmaz hocam rehber de birkaç bölümde karanlık modda neden yazılar siyah? Düzeltebilir misiniz?