Neler Yeni

Raijintek Ampere 1200w PSU Nasıldır?

Alsancak1

80+
1200 watt çok dediğiniz gibi ama %40 altında fan açmadığı için yüksek watt bakıyorum. Msi Mpg A850G psu aldım. Fan çok ses yapıyor diye iade ettim. Şimdi yeni psu alıcam o yüzden ses konusunda sıkıntı olmaması için biraz üstüne düştüm. İade vs. süreç çok uzuyor çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı dediğiniz gibi yaptım ve asıl macerayı orda buldum 😂 Msi Mpg A850G aldım fan sesinden duramadım. O yüzden danışarak almaya karar verdin tekrar iade vs uğraşmamak için.
Sen dediğim markalardan seç , gerekirse bütçeyi bir tık zorla kafan rahat etsin.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
efe araci
Vitayı al geç raijiye yaklaşma kardeşim. Belirtilen değerleri veremeyen psu ne sorunlar açar ilerde kim bilir. Ayrıca 1200w çok yaw :)
fsp vita B+ raijintek bazı tier listlerde A- olarak geçiyordu.

buna göre al hocam.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
fsp vita B+ raijintek bazı tier listlerde A- olarak geçiyordu.

buna göre al hocam.
Kardeşim adamlarla test ettik ürünü. Ona göre yorum yapıyoruz a- tier bi psu neden 12v kanalı yüke binmeden bile 11.9... seviyelerine düşüyor Listeye göre değil kullanılan ürüne göre yorum yapıyoruz !

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
Kardeşim adamlarla test ettik ürünü. Ona göre yorum yapıyoruz a- tier bi psu neden 12v kanalı yüke binmeden bile 11.9... seviyelerine düşüyor Listeye göre değil kullanılan ürüne göre yorum yapıyoruz !
Evet forumda o yazışmalarınızı okudum. Fotoğrafları falan gördüm.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
efe araci
hocam zaten tier listlerde adamlar kafalarına göre yapmıyor artıları ve eksilerini not olarak yazarak öyle sunuyorlar raijintek A- olarak geçiyor zaten A+ ve düz A dan aşşağıda FSP adamdır zaten içiniz sinmezse vitayı alın geçin.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
hocam zaten tier listlerde adamlar kafalarına göre yapmıyor artıları ve eksilerini not olarak yazarak öyle sunuyorlar raijintek A- olarak geçiyor zaten A+ ve düz A dan aşşağıda FSP adamdır zaten içiniz sinmezse vitayı alın geçin.
Aynen tmm.

Evet forumda o yazışmalarınızı okudum. Fotoğrafları falan gördüm.
kardeşim tecrübeye göre önerimi yaptım sana kalmış. Gİttim enermax aldım oda dandik cıktı raijitakede öyle. Fan sesleri felan zaten girmiyorum Fsp Vita yı kullanmadım bir şey diyemem ama @HacıSOFU araştırmıştı sanırım. Beni de o aydınlatmıştı PSu ya yoksa test felan yapan bir insan değilim ben. Msi asus seasonic de alabilirsin ama tecrübem yok ve cok tuzlular :)

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
Aynen tmm.

kardeşim tecrübeye göre önerimi yaptım sana kalmış. Gİttim enermax aldım oda dandik cıktı raijitakede öyle. Fan sesleri felan zaten girmiyorum Fsp Vita yı kullanmadım bir şey diyemem ama @HacıSOFU araştırmıştı sanırım. Beni de o aydınlatmıştı PSu ya yoksa test felan yapan bir insan değilim ben. Msi asus seasonic de alabilirsin ama tecrübem yok ve cok tuzlular :)
Fsp Vita'yı alıcam gibi zaten araştırmalarıma ve sizin değerli yorumlarınıza dayanarak.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,254
İsim
Hacı
Aynen tmm.

FSP vita iyi alabilirsin.

Rjintekin hiçbir PSU sunu önermiyorum. Kağıt üzerinde iyi görünüyor ama iş kullanmaya gelince durum öyle değil.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz

Arifxxw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif YAŞAR
Çok övülüyor evet güzel psu yüksek ihtimalle. Tecrübem yok bir şey diyemem ama kötü yorum görmedim alıp kullanıp test ettim diyende görmedim :) 1200w kararlısın sanırım :)
1000 veya 1200 almakta kararlıyım evet 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,211
Üyeler
169,547
Son üye
saviorhesap
Top Bottom