aynen internetten de baktığımda çok ghost diyorlar üstat
1742137187
evet amacım sadece valo,cs ama işte binlerce monitör olunca kafası karışıyor insanın. Bir mon iyi diyorum güzelmiş bu diyorum bir bakıyorum yorumlara full ghosting yapıyor fln diyorlar onun için birde sizlere danışayım dedim
Arkadaşlar, herkese iyi günler.
Valorant oynayabilmek için 10.000 TL'ye kadar bir oyuncu monitörü almak istiyorum. Ghosting sorunu olmayan, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim ve fazla şikayet almayan bir model arıyorum. Özellikle rekabetçi oyunlarda sorun yaratmayacak, tepki süresi ve...
İyi günler elimde hazır bir " msi b450 pro max+ rx 6800xt 16gb + 16gb ram + ssd + ryzen 5600g " bir sistem var ama sürekli drop yiyorum oyunlarda. 1080, 2k falan farketmiyor driverler güncel. win10, win11 hepsini denedim. FSR falan da fayda etmiyor. Bende ya ramden ya da işlemci apu olduğundan...
Bugün 3TB'lik bir HDD aldım ama internetten öğrendiğim kadarıyla. Windows işletim sistemini SSD'ye diğer şeyleri de HDD'ye kurabiliyormuşuz böylece Windows başlarken daha hızlı başlıyormuş. Bunu nasıl yaparım acaba? Windows ve sürücüler SSD içinde kurulu olsun, Windows SSD içinden başlasın ama...
Hiçbirşeye tıklanmıyor. Bu tamda şu durumda başlıyor ; pc açılıyor ediyor gayet güzel sonra dosyalara giriyorum bir anda gidiyor ne görev çubuğuna tıklayabiliyorum ne bir şey yapabiliyorum hiçbirşey
İyi günler. 2 gün önce hep hayalim olan şeyi yaptım bilgisayar topladım(2
El her parça) . Eve geldim kurdum bilgisayarı fln ilk gün bir sıkıntı yoktu sonra bilgisayarara harici bir hardisk taktım bilgisayar bi 10 dk sonra donmaya kasmaya başladı. Çıkardım ondan galiba dedim. Yok yine aynı format...