Arlen isimli üyenin son içerikleri

1. A

MD 2 KASAMIN ON CAM ISIGI YANMIYOR

Hallettim teşekkürler kablosu çıkmış
  2. A

Hangi tarafta acaba
  3. A

Merhaba md 2 sistemi çalıştırdım arka fan ışığı yaniyor fakat on taraftaki ışık yanmıyor yardımcı olur musunuz
  4. A

Windows 10 Pro İso Dosyası

heh tamamdır hallettim MediaCreationTool u açıp oranın içinden orjinal bir şekilde iso dosyası alınabiliyor teşekkürler. 1609178405 Teşekkürler cansın ❤
  5. A

bir zamanlar ben windows 10 pro direk iso dosyasını indiriyordum ordan onu rufusa atıp flashda birleştiriyordum
  6. A

sistem freedos olduğu için flash'a atıp rufus programından onu ayarlicam mediacreation tool olmaz gibi sanki
  7. A

Merhaba yarın sistemim gelecek inşallah. Freedos olarak geleceği için Windows 10 Pro iso dosyası lazım microsofta giriyorum orada sadece MediaCreationTool çıkıyor yardımcı olur musunuz ?
  8. A

Windows 10 Lisanslı Key Nereden Alabilirim ?

Teşekkürler işime baya yaradı cansın :)
  9. A

Windows 10 Lisanslı Key Nereden Alabilirim ?

Merhaba Windows 10 Pro kurulumu yaptıktan sonra lisanslı orjinal key alabileceğim güvenilir bir yer var mıdır ?
  10. A

Asus Geforce GTX 1650 Super Değişilir Mi ?

Sana instagram üzerinden ulaşabilir mıyım?
  11. A

kanka ön tarafta gelen 1 fan var öne 2 fan ekstra takabiliyorsun ayriyetten üst kısıma da 2 tane fan takabiliyorsun ben 4 fan alıp 2 öne 2 üste takacağım 1609161179 haklısın bence de
  12. A

doğru diyorsun ben satmaktan vazgeçtim reis ilerki zamanda pcye temiz bir upgrade çekerim olur biter kasmaya gerek yok gibi zaten ekran kartı phoenix işimi görür diye düşünüyorum tüm oyunlarda yüksek fps değeri alacağım bu bana yeter
  13. A

phoenix 1650s sıfırı ortalama 2000 tl e-ticarette gördüğüm kadarıyla
  14. A

kanka bende satmayı düşündüm sıfırdan fakat sen satacaksan ve inno3d veya palit alacaksan gerek yok bence rx5500 xt 8GB daha iyi gibi
  15. A

Değişmek istememin nedeni hem 1650S 4gb bir ekran kartı hem tek fanlı zaten hediye olarak geldi sayılır ekran kartı :D
Geri