Windows 10 Pro İso Dosyası

Arlen

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba yarın sistemim gelecek inşallah. Freedos olarak geleceği için Windows 10 Pro iso dosyası lazım microsofta giriyorum orada sadece MediaCreationTool çıkıyor yardımcı olur musunuz ?

MediaCreationTool'u indireceksin zaten. O program sayesinde istediğin Windows 10 sürümünü indirebileceksin.

MediaCreationTool'u indireceksin zaten. O program sayesinde istediğin Windows 10 sürümünü indirebileceksin.
sistem freedos olduğu için flash'a atıp rufus programından onu ayarlicam mediacreation tool olmaz gibi sanki

Bu konu hakkinda çeşitli rehber ve videolar var. Geçenlerde bana lazim oldu bu şekilde hallettim . Zor değil biraz araştırma ile bes dakikanizi alir

bir zamanlar ben windows 10 pro direk iso dosyasını indiriyordum ordan onu rufusa atıp flashda birleştiriyordum

sistem freedos olduğu için flash'a atıp rufus programından onu ayarlicam mediacreation tool olmaz gibi sanki
ISO'yu o programdan indireceksin zaten. YouTube'da rehberleri var, onları izlersen söylediğimi daha iyi anlarsın.

heh tamamdır hallettim MediaCreationTool u açıp oranın içinden orjinal bir şekilde iso dosyası alınabiliyor teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ISO'yu o programdan indireceksin zaten. YouTube'da rehberleri var, onları izlersen söylediğimi daha iyi anlarsın.
Teşekkürler cansın ❤

heh tamamdır hallettim MediaCreationTool u açıp oranın içinden orjinal bir şekilde iso dosyası alınabiliyor teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler cansın ❤
Rica ederim. :)

Geri