Armağan54 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ram Değiştirince Fps düşüşü

Arkadaşlar sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir ben bu sistemle valoda 500fps in altına düşmezken gidip corsairin 6400mhz 2x16gb ramlerini alıp taktığımda 300fps lere kadar düştüğünü görüyorum ve genelde bu civarlarda takılıyor fps, ayrıyeten ramleri 6400mhz de çalıştırıken sürekli hata...
  2. A

DDR5 Ramimi kendi hızında çalıştıramıyorum

Merhaba arkadaşlar sistemim r5 7500f,asus prime h620m-k, corsair 2x16 6400mhz cl32 şimdi ben bu ramleri taktığım zaman 6400mhz de çalıştırmak istediğimde hata veriyor açılmıyor mecbur 5200mhz de çalıştırmak zorunda kalıyorum expo ayarlarını flan bulamadım bıos da bu konuda bana yardımcı olabilir...
  3. A

FİBER MODEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, Türk Telekom'un yaklaşık 6 yıl önce vermiş olduğu modemi kullanmaktayım ve artık değiştirme zamanının geldiğini düşünmekteyim. Altyapım vdsl2 fiber modem alsam sıkıntı olur mu ve bana önerebileceğiniz modem varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  4. A

İNTEL İŞLEMCİM FAZLA ISINIYOR

Masamın üstunde acık alanda yanknda duvar var ama arasinda en az 20cm var 1675380113 Dostum gördüğüm sıcaklıklar dert edilicek degerler değil ama internette 40 50 iken kendin 60 70 görünce ister istemez sormak durumunda kalıyorsun
  5. A

Arkadaşımda da i3 10100f var onda da sıcaklik 40-55 derece arasında
  6. A

Valorantta 64 67 arası git gel yapıyor ve sistemi hazır sistem olarak aldim videosunu yapan adam da da stok soğutucu vardı ve 55i gecmiyordu sıcaklık
  7. A

Stok soğutucu
  8. A

Arkadaşlar öncelikle merhaba, i3 10105f işlemciye sahibim videolarda görüyorum oyunlarda taş çatlasın 55 dereceyi görüyor lakin benim işlemcim herhangi bir oyuna girmemle 60 dereceden açılış yapıyor bu neden olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ( macununu vs yeniledim, kasam da mesh)
  9. A

itopya.com & Donanım Arşivi Ayın Ürünü Etkinliği - ŞUBAT

144/165hz ghosting problemi vs olmayan bir monitör lütfen 27 inç olrsa güzel olur.
  10. A

Ölü Piksel ve Ghosting Sorunu

Arkadaşlar merhaba samsung odyssey g3 monitörüm var alalı 2-3 gün oluyor ölü pixel ve ghosting sorunu var sorum şu değişim talep etsem ölü pixel halledilir ama ghosing sorunu da halledilirmi onu merak ediyorum yoksa direkt olarak iade mi edeyim? Teşekkürler.
  11. A

Monitör önerir misiniz?

Arkadaşlar şuan samsung odyssey g3 kullanmaktayım alalı 2 gün oldu ama ghosting sorunu ve 2 adet ölü pixel var bunu iade etmeyi düşünüyorum onun yerine bu monitörü almayı düşünüyorum önerir misiniz...
  12. A

Sürücü hatası alıyorum

file:///C:/Users/army/Desktop/asdad.HTM buyrun umarım doğru yapmışımdır
  13. A

Sürücü hatası alıyorum

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum m2 ssd den kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
  14. A

Kıdemli Üyelere MD3 Sistem 6999₺

Kıdemli olupta almayacak olursa hakkıni bana verebilirmi rica etsem sistemi almam gerek
Geri