İNTEL İŞLEMCİM FAZLA ISINIYOR

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba, i3 10105f işlemciye sahibim videolarda görüyorum oyunlarda taş çatlasın 55 dereceyi görüyor lakin benim işlemcim herhangi bir oyuna girmemle 60 dereceden açılış yapıyor bu neden olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ( macununu vs yeniledim, kasam da mesh)

Arkadaşlar öncelikle merhaba, i3 10105f işlemciye sahibim videolarda görüyorum oyunlarda taş çatlasın 55 dereceyi görüyor lakin benim işlemcim herhangi bir oyuna girmemle 60 dereceden açılış yapıyor bu neden olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ( macununu vs yeniledim, kasam da mesh)
oyunda ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o videolarda sıvı soğutma kullanılıyordur büyük ihtimalle

soğutucu?

oyunda ne kadar

o videolarda sıvı soğutma kullanılıyordur büyük ihtimalle
Valorantta 64 67 arası git gel yapıyor ve sistemi hazır sistem olarak aldim videosunu yapan adam da da stok soğutucu vardı ve 55i gecmiyordu sıcaklık

Valorantta 64 67 arası git gel yapıyor ve sistemi hazır sistem olarak aldim videosunu yapan adam da da stok soğutucu vardı ve 55i gecmiyordu sıcaklık
fakat en aza indirmek istiyorsan kule fan alabilirsin 400-500e

Arkadaşımda da i3 10100f var onda da sıcaklik 40-55 derece arasında
kasayı kapalı alanda mı tutuyorsun

fakat en aza indirmek istiyorsan kule fan alabilirsin 400-500e

kasayı kapalı alanda mı tutuyorsun
Masamın üstunde acık alanda yanknda duvar var ama arasinda en az 20cm var

çok ısınmıyormuş reis bende amd var 80+ görüyorum valoda
Dostum gördüğüm sıcaklıklar dert edilicek degerler değil ama internette 40 50 iken kendin 60 70 görünce ister istemez sormak durumunda kalıyorsun

Kasa ve ortama bağlı.

Geri