arminus isimli üyenin son içerikleri

1. arminus

Çözüldü✓ İşlemci çalışmama sorunu

upupup
  2. arminus

Asus Prime B450M-K II anakart eski işlemci Ryzen 5 3500 1751026721 evet etti ama üstünde eski işlemci takılıydı
  3. arminus

Arkadaşlar merhaba. 4 yıl önce aldığım bilgisayarımın bileşenlerini yükseltmek için 4 gün önce İncehesaptan RTX 4060 ve Ryzen 7 5700X işlemci aldım. Kendim takmayı bilmediğim için bilgisayarcıya götürdüm. Yeni işlemciyi ve ekran kartını taktığımız zaman ışıkları yanmasına rağmen bilgisayara...
  4. arminus

Dualshock 4 kolum takılıyor

DS4'le fc 24 oynuyorum bazen kol takılıyor ve pas vermek istediğimde yada şut çekmek istediğimde yapmıyor dümdüz koşuyor bluetooth yok kabloyla bağlı menüde falan gezerkende saçma sapan yerlere gidebiliyor ds4 windows kurunca kolu 2 kez algılandığından kullanamıyorum çözümü nedir
  5. arminus

Logitech G300S DPI Sorunu

LGS açık durumdayken DPI kendi kafasına göre oynuyor. LGS'yi kapattığımda düzeliyor. Eski sürümlerini de kurdum değişen bir şey olmadı. Herhangi bir oynama yapmadım. Sabah bilgisayarı açtığımda kendi kendine olmaya başladı.
  6. arminus

7300 TL ye bu sistem iyi midir? veya 7000 -7500 TL aralıgında PC tavsiyesi verebilecek varmı

7300 TL'ye çok çok F/P olarakta kalite olarakta güzel sistemler var bence biraz kötü olmuş. İşlemcini AMD yapmanı, rami 16 GB ve ekran kartını da ona uygun bir ürünle değiştirmeni tavsiye ederim.
  7. arminus

Epic Games indirme problemi

Selam dostlar, Epic Games'te oyun indiriyorum internetim genelde 1-3 mb arası indiriyordu fakat problem var ve 100-200 kbps ile indiriyor. Ve bazen 0 b/sn'ye düştüğü oluyor. ((hiç indirmiyor yani)) Bitmedi, daha ilginci var ki oyundaki pingim 29, packetlossum 1.6. Problem nedir sizce yani sanki...
  8. arminus

Windscribe beleş hesaplar

Selam dostlar bildiğiniz üzere Windscribe adında bir VPN programı var ve beleş 2 GB veriyor. Her hesap için ayrı 2 GB veriyor. Bir hesaptaki bitince başka hesap açmanız gerekiyor lakin bu site tarafından engelleniyor ve başka hesap açamıyorsunuz. Ben daha önceden nasıl olduğunu bilmediğim bir...
  9. arminus

LOL'e Başlamalı mıyım ?

pre olduğun arkadaşın yoksa berbat bir oyun. Takımdaki diğer oyuncularla iletişim problemi oluyor ve sinirleniyorsun. Ben şahsen bunu yaşamamak için CS:GO oynuyorum. En azından takıma gelen kişiler kötü oynayınca güçlenmiyorlar. :)
  10. arminus

40 TL'ye OYUN ÖNERİLERİ

10 TL'ye ETS 2 alabilirsin.
  11. arminus

GTA SA vs GTA V Hangisi Daha İyi

Ben Gta Sa multiplayerda (SAMP) Roleplay oynuyorum sarıyor. Roleplay oynayabilirsin. GTA V RP oynamadım ama şunu söylerim ki, Voice RP pek güzel olmaz. Kız rolü yapan birinin erkek sesiyle konuşması çok saçma. :D GTA 5 sunucuları genelde voice-rp olur o yüzden bunu söyledim.
  12. arminus

AOC C27G2ZE/BK 240 Hz monitör nasıldır?

Hayırlı olsun. Kaliteli.
  13. arminus

İnternetimde sürekli ara ara giren ping/yavaşlama sorunu

türk telekom değil kablonet kullanıyorum.
  14. arminus

jd 710 bu fiyata alınır mı

İnce hesaptan aldığım bir bilgisayarın yanında 169 TL gibi bir fiyata geliyordu şahsen ben ordan almayı düşünüyorum.
  15. arminus

1500 tl MONİTÖR ÖNERİSİ

Dediğiniz monitör 165 hz. Yani yukardaki monitörden daha kaliteli ancak 1999 tl. Eğer indirimde falan varsa alabilirsiniz.
Geri