LOL'e Başlamalı mıyım ?

Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
Arkadaşım oyunyordu, bana da indir dedi, indirdim 2 haftadır yüzüne bakmıyorum

Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
Anime oyuncak olmuş sakın öyle bir hata yapma

Konuyu başladığımı söylemek için hortlatmıştım ama baya bir başlama diye öneri alıyorum hala.
Kanka hayatının hatasını yaptın aynı zamanda arkadaşlarınla girersen eğlenirsin en sondada tr serverında oynadığın için sinir hastası olup çıkacaksın iyi oyunlar

Çoğu kişi olumsuz geri dönüş yapmış fakat ben öyle düşünmüyorum. Uzun süre oynadığım ve hala ara ara girip oynadığım bir oyun.
Oyun gayet zevkli fakat bu tilt olma olayı klasik türk oyuncularından ve yaşlarından dolayı kaynaklanabiliyor.
Oyunu öğrendikten sonra oyuna başladığınız da herkese mute çekiyorsunuz ondan sonra sıkıntı kalmıyor.
Güzelce oyununuzu oynuyorsunuz. Rank girecekseniz de üst elolara çıktıkca oyuncu yaş ortalaması ve davranışlarıda elo ile bağlantılı olarak yükseliyor. Tabi yine arada küfür edenler vs çıkıyor ama daha düzgün oyunlar atabiliyorsunuz.
Bence başlanılabilir bir oyun herkesin aksine tavsiye ederim. Bir iki de arkadaşınız varsa eğlenirsiniz baya.

Eğer kanser olmak istemiyorsan başlama
mİd sAL MiDi sAL aÇılIN 800K YAsUo

Başlamamla bırakmam bir oldu

pre olduğun arkadaşın yoksa berbat bir oyun. Takımdaki diğer oyuncularla iletişim problemi oluyor ve sinirleniyorsun. Ben şahsen bunu yaşamamak için CS:GO oynuyorum. En azından takıma gelen kişiler kötü oynayınca güçlenmiyorlar. :)

Ben de başlayacağım. Bi denemekte fayda var. Sararsa ve kanser kitleyi aşabileceğine inanırsan devam edersin.

Geri