Neler Yeni

LOL'e Başlamalı mıyım ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
YAPMA, OLMAZ! Onun yerine The Witcher 3: GOTY Edition al.😊👍

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
Başlama sakın.

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
kanka 6 yıldır lol oynuyorum her ne kadar kanser oyuncuları olsada eskisi kadar zevk vermesede 10 20 maçta zevk almasanda 1 oyun geliyo o kadar zevk alıyosun ki bunları unutturuyo yani kimse boş yapmasın lütfen kötüleyerek baya iyi bi oyun

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Abi Ne Kadar Boş Yorum Yapılmış Oyunla İlgili Ve Bu Yorumları Yapanların En Az 1000 Maçı Vardım Ama Tek Tavsiyem Oyunu Kasarak Oynama Tek Girme Discorddan yada Arkadaşların İle Girince Baya Zevkli Bendele Girmek İsterseniz Ekleyin

The Feronià​

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
kanka 6 yıldır lol oynuyorum her ne kadar kanser oyuncuları olsada eskisi kadar zevk vermesede 10 20 maçta zevk almasanda 1 oyun geliyo o kadar zevk alıyosun ki bunları unutturuyo yani kimse boş yapmasın lütfen kötüleyerek baya iyi bi oyun
Değil gibi.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Abi Ne Kadar Boş Yorum Yapılmış Oyunla İlgili Ve Bu Yorumları Yapanların En Az 1000 Maçı Vardım Ama Tek Tavsiyem Oyunu Kasarak Oynama Tek Girme Discorddan yada Arkadaşların İle Girince Baya Zevkli Bendele Girmek İsterseniz Ekleyin

The Feronià​

sezon 3 den beri oynuyorum oyunu
3/4 defa bıraktım toplam
Oyuna şuan başlanılmaz başka oyunlar varken

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
3/4 defa bıraktım toplam
Normalde FPS oyuncusuyum son zamanlarda hasta oldum ve kaslarımda biraz ağrılar oluşmuştu, Valorant'a ara verdim şimdi ise tepkilerim eskisine istinaden biraz daha yavaş olduğu için bir süre daha oynamamaya karar verdim maalesef.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
3/4 defa bıraktım toplam
full lol spamla demiyorum oturuyorum lol csgo valorant hepsinden 1 er el atıyorum

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bence başlanmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR