Rennes
80+ Gold
Dahası
YAPMA, OLMAZ! Onun yerine The Witcher 3: GOTY Edition al.
diğer oyunlarda yüksek lisans mı yapıyor milletZamanını boşa harcamak istiyorsan oynayabilirsin tabii ki
Başlama sakın.Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
E-Spor oyuncusu değilsen oynanmayacak oyunlardan biri, zaman kaybı ve stresten başka bir şey değil, oyunu o kadar takmıyorum diyorsan zaten o oyunu ciddiye almıyorsundur.diğer oyunlarda yüksek lisans mı yapıyor millet
kanka 6 yıldır lol oynuyorum her ne kadar kanser oyuncuları olsada eskisi kadar zevk vermesede 10 20 maçta zevk almasanda 1 oyun geliyo o kadar zevk alıyosun ki bunları unutturuyo yani kimse boş yapmasın lütfen kötüleyerek baya iyi bi oyunArkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
Değil gibi.kanka 6 yıldır lol oynuyorum her ne kadar kanser oyuncuları olsada eskisi kadar zevk vermesede 10 20 maçta zevk almasanda 1 oyun geliyo o kadar zevk alıyosun ki bunları unutturuyo yani kimse boş yapmasın lütfen kötüleyerek baya iyi bi oyun
sezon 3 den beri oynuyorum oyunuAbi Ne Kadar Boş Yorum Yapılmış Oyunla İlgili Ve Bu Yorumları Yapanların En Az 1000 Maçı Vardım Ama Tek Tavsiyem Oyunu Kasarak Oynama Tek Girme Discorddan yada Arkadaşların İle Girince Baya Zevkli Bendele Girmek İsterseniz Ekleyin
The Feronià
Normalde FPS oyuncusuyum son zamanlarda hasta oldum ve kaslarımda biraz ağrılar oluşmuştu, Valorant'a ara verdim şimdi ise tepkilerim eskisine istinaden biraz daha yavaş olduğu için bir süre daha oynamamaya karar verdim maalesef.sezon 3 den beri oynuyorum oyunu
3/4 defa bıraktım toplam
Oyuna şuan başlanılmaz başka oyunlar varken
full lol spamla demiyorum oturuyorum lol csgo valorant hepsinden 1 er el atıyorumsezon 3 den beri oynuyorum oyunu
3/4 defa bıraktım toplam
Oyuna şuan başlanılmaz başka oyunlar varken
lol oynadığına emin misin öyle bir oyun değil çünküfull lol spamla demiyorum oturuyorum lol csgo valorant hepsinden 1 er el atıyorum