baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Başla çok güzel oyun. Ama ark ın olsun.
Ben şahsen rammus alıp hem tanklıyorum hem vuruyorumYa kanser et ya kanser ol
(ben şahsen teemo mainim)
Ben küfür kullanmıyorum ama bazı hakaret edici kelimeler(ağır değil tabii ki) istemsizce çıkıyor.Arkadaşların ile gireceksen iyi oyun ama tek kişi gireceksen. Hayatında duymadığın küfürleri edeceksin.
İşte küfür edersin etmiyorsan. Ben küfür etmiyorum. Normal davranıyorum ama bu oyunu oynayınca yeni küfürler türettim.Ben küfür kullanmıyorum ama bazı hakaret edici kelimeler(ağır değil tabii ki) istemsizce çıkıyor.
dksdgşsgjşkgfşsklpigİşte küfür edersin etmiyorsan. Ben küfür etmiyorum. Normal davranıyorum ama bu oyunu oynayınca yeni küfürler türettim.
Hayır. Başlanmaz.Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
7 sayfa başlama yazabilirimArkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
EUW'de de var illaki ALTIN 3 üstü olacaksın yoksa beyin meyin bırakmaz bu oyun.Türkiye de ne kadar ***** var . LoL TR sunucusuna toplanmış. Bunu kanıtlayamam ama. Ama cidden çok toxic insanlar var.
İlk başta keyif almıyordum ben her zaman olmasa da yani 10 oyundan 8 ini iyi geçiriyorum. Her seferinde takım çöp.
Prem oldu. Bronzdan bir haftada gümüşe çıktım. Sezon sonuna kadar plata çıksam bana yeter. Plat egomu tatmin eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
dksdgşsgjşkgfşsklpig
La konu 6 kasımda açılmış.Başlama.
istemsizce degil istemllice çıkıcaktır o oyunda küfür etmeyen çok nadir görünür insanın içinden her şey çıkabilirBen küfür kullanmıyorum ama bazı hakaret edici kelimeler(ağır değil tabii ki) istemsizce çıkıyor.
MOBA oynuyacaksan Dota oynaArkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?