Neler Yeni

LOL'e Başlamalı mıyım ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Başla çok güzel oyun. Ama ark ın olsun.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Arkadaşların ile gireceksen iyi oyun ama tek kişi gireceksen. Hayatında duymadığın küfürleri edeceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kanser et ya kanser ol
(ben şahsen teemo mainim)
Ben şahsen rammus alıp hem tanklıyorum hem vuruyorum

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Arkadaşların ile gireceksen iyi oyun ama tek kişi gireceksen. Hayatında duymadığın küfürleri edeceksin.
Ben küfür kullanmıyorum ama bazı hakaret edici kelimeler(ağır değil tabii ki) istemsizce çıkıyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben küfür kullanmıyorum ama bazı hakaret edici kelimeler(ağır değil tabii ki) istemsizce çıkıyor.
İşte küfür edersin etmiyorsan. Ben küfür etmiyorum. Normal davranıyorum ama bu oyunu oynayınca yeni küfürler türettim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Türkiye de ne kadar ***** var . LoL TR sunucusuna toplanmış. Bunu kanıtlayamam ama. Ama cidden çok toxic insanlar var.

İlk başta keyif almıyordum ben her zaman olmasa da yani 10 oyundan 8 ini iyi geçiriyorum. Her seferinde takım çöp.

Prem oldu. Bronzdan bir haftada gümüşe çıktım. Sezon sonuna kadar plata çıksam bana yeter. Plat egomu tatmin eder

İşte küfür edersin etmiyorsan. Ben küfür etmiyorum. Normal davranıyorum ama bu oyunu oynayınca yeni küfürler türettim.
dksdgşsgjşkgfşsklpig

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
Hayır. Başlanmaz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
7 sayfa başlama yazabilirim

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Başlamış bulundum ama duruma göre ilerde bırakabilirim. Şuanlık hoşuma gitti.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Türkiye de ne kadar ***** var . LoL TR sunucusuna toplanmış. Bunu kanıtlayamam ama. Ama cidden çok toxic insanlar var.

İlk başta keyif almıyordum ben her zaman olmasa da yani 10 oyundan 8 ini iyi geçiriyorum. Her seferinde takım çöp.

Prem oldu. Bronzdan bir haftada gümüşe çıktım. Sezon sonuna kadar plata çıksam bana yeter. Plat egomu tatmin eder

dksdgşsgjşkgfşsklpig
EUW'de de var illaki ALTIN 3 üstü olacaksın yoksa beyin meyin bırakmaz bu oyun.

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
başla ama dozunu kaçırmayacaksan ben eski pc de başka oyun kaldırmadığı için oynuyodum yeni pc alınca arada girip 1-2 el atıyorum soloysan ve rank kasıcaksan deneme bile ama rank umrunda değilse chill gir arada

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
istemsizce degil istemllice çıkıcaktır o oyunda küfür etmeyen çok nadir görünür insanın içinden her şey çıkabilir

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
MOBA oynuyacaksan Dota oyna :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,768
Üyeler
162,551
Son üye
Furkanb45
Top Bottom