Neler Yeni

LOL'e Başlamalı mıyım ?

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
hayatanın hem hatası hemde en güzel anları (başlama)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
Arkadaşım oyunyordu, bana da indir dedi, indirdim 2 haftadır yüzüne bakmıyorum

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
Anime oyuncak olmuş sakın öyle bir hata yapma

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Konuyu başladığımı söylemek için hortlatmıştım ama baya bir başlama diye öneri alıyorum hala.

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Konuyu başladığımı söylemek için hortlatmıştım ama baya bir başlama diye öneri alıyorum hala.
Kanka hayatının hatasını yaptın aynı zamanda arkadaşlarınla girersen eğlenirsin en sondada tr serverında oynadığın için sinir hastası olup çıkacaksın iyi oyunlar

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Çoğu kişi olumsuz geri dönüş yapmış fakat ben öyle düşünmüyorum. Uzun süre oynadığım ve hala ara ara girip oynadığım bir oyun.
Oyun gayet zevkli fakat bu tilt olma olayı klasik türk oyuncularından ve yaşlarından dolayı kaynaklanabiliyor.
Oyunu öğrendikten sonra oyuna başladığınız da herkese mute çekiyorsunuz ondan sonra sıkıntı kalmıyor.
Güzelce oyununuzu oynuyorsunuz. Rank girecekseniz de üst elolara çıktıkca oyuncu yaş ortalaması ve davranışlarıda elo ile bağlantılı olarak yükseliyor. Tabi yine arada küfür edenler vs çıkıyor ama daha düzgün oyunlar atabiliyorsunuz.
Bence başlanılabilir bir oyun herkesin aksine tavsiye ederim. Bir iki de arkadaşınız varsa eğlenirsiniz baya.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Eğer kanser olmak istemiyorsan başlama
mİd sAL MiDi sAL aÇılIN 800K YAsUo

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Başlamamla bırakmam bir oldu

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
pre olduğun arkadaşın yoksa berbat bir oyun. Takımdaki diğer oyuncularla iletişim problemi oluyor ve sinirleniyorsun. Ben şahsen bunu yaşamamak için CS:GO oynuyorum. En azından takıma gelen kişiler kötü oynayınca güçlenmiyorlar. :)

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Ben de başlayacağım. Bi denemekte fayda var. Sararsa ve kanser kitleyi aşabileceğine inanırsan devam edersin.

Top Bottom