Neler Yeni

LOL'e Başlamalı mıyım ?

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
ilk başladığımda öyleydi şimdi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu itemler değişti zaten oyun başka bişeye evrildi
Ben son sezonda başladığım için hiçbir tuhaflık olmadı ama eski oyuncular baya bir şok yaşadı.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Başlamak için bunları feda etmen gerekecek.
-Tüm ailevi değerlerin
-Sinir sistemin
Ve başladığında bunlar sana eklenecek.
-Cringe damarları
-Tüberklozla karıştırlımış Kanser
Kanser olmak istersen evet

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Oyunu sevdiysen başla, ben sevmedim başlamadım.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Tek oynanmaz arkadaşlarınla zevkli olur.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Çok sıkıcı geliyor bana LOL.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Oyun başı herkesi mutelersen keyif alırsın.

Venom35

80+ Bronze
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
bir arkadaşın öğretecekse eğer oyna ama öğretmesse oynama ben mesela arkadaşlarımla giriyorum zevkli oluyor biri orman biri mid bende solo dayım rahat rahat oynuyoruz adamları muteleyip

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Arkadaşlar kısa ve net bir şekilde LOL'e başlanır mı merak ediyorum. Sosyal medyada gördüğüm kanser olarak adlandırılan oyunu tavsiye eder misiniz genelde FPS oyuncusuyum ama bir yandanda merak ediyorum düşünceleriniz neler ?
LoL başlayacağına duvara dön ve oynayacağın süreyi o şekilde geçir derim. Ben 5. sınıfta başladım ve şuan 10. sınıfa gidiyorum, Lolu geçen yaz tatili zorla bıraktım. Takımına gelenler gerçekten çok sinir bozuyor ve sadece küfür ediyor. Ne kadar iyi oynarsan oyna bir takım oyunu olduğu için takımın da genelde kötü olduğu için kazanman zorlaşıyor. Ben yeni bilgisayara geçtim, zaman zaman canım oynamak istiyor ama ruh sağlığım ve pcmden 10gb kurtarmak için yüklemedim ve yüklemeyeceğim. Sana da tavsiyem yüklememen yönünde. Fps oyuncusuysan oynadığın oyunu daha fazla oyna ve ilerle. Emin ol daha çok keyif alırsın çünkü Lole başlarsan bırakman zor oluyor.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
LoL başlayacağına duvara dön ve oynayacağın süreyi o şekilde geçir derim. Ben 5. sınıfta başladım ve şuan 10. sınıfa gidiyorum, Lolu geçen yaz tatili zorla bıraktım. Takımına gelenler gerçekten çok sinir bozuyor ve sadece küfür ediyor. Ne kadar iyi oynarsan oyna bir takım oyunu olduğu için takımın da genelde kötü olduğu için kazanman zorlaşıyor. Ben yeni bilgisayara geçtim, zaman zaman canım oynamak istiyor ama ruh sağlığım ve pcmden 10gb kurtarmak için yüklemedim ve yüklemeyeceğim. Sana da tavsiyem yüklememen yönünde. Fps oyuncusuysan oynadığın oyunu daha fazla oyna ve ilerle. Emin ol daha çok keyif alırsın çünkü Lole başlarsan bırakman zor oluyor.
Hocam konuyu LoL e başladıktan sonra tekrar sordum. Başlayalı çok oluyor ve sinir hastası olucam neredeyse çünkü insanın psikolojisini bozuyor.(Kayn ile maç başı free öldüm diye etmedikleri küfür kalmadı. Sonra maç sonu takımı taşıdım ama adamlar bana sinir olduğu için ulti bile basmıyorlar.

burakismailogl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Burak Ismailoglu
çıkışı zor oluyor.
ben çıktım ama hayatımda klasikleşen bir aktiviteden vazgeçmiş gibi oldu :(

aglamican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ege Hüseyin Hasret
hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR