Telefon önerileriniz

bakacağım teşekkürler

atmadan önce oraya bakıyordum kararsızlığımı arttırıyor :D
E her türlü 400 pro daha iyi işte hocam😀 ne kararsızlığı. Bana sorarsanız s24fe yazılım ve güncelleme olarak daha olduğu için onu seçerdim.

teşekkürler

200 pro ve 400 pro farkı nedir biliyor musunuz bir yanda da biraz daha çıkıp uzun süre kullanabileceğim bir şey mi alsam diye düşünüyorum çünkü her sene telefonu değiştiriyorum belki caydırıcı olur diye düşünüyorum honor magic7 pro gibi
ön kameraya 60fps desteği geliyor
daha doğrusu kamera gelişiyor biraz daha güçlü cihaz 400 pro alınır alabilecekseniz 1 ay bekleyip 25feyi 32 civarına alabilirsiniz

ön kameraya 60fps desteği geliyor
daha doğrusu kamera gelişiyor biraz daha güçlü cihaz 400 pro alınır alabilecekseniz 1 ay bekleyip 25feyi 32 civarına alabilirsiniz
o fiyata düşer mı ki s25fe

herkese teşekkür ederim honor 400 pro veya s25fe fiyatı düşerse ona gideceğim

herkese teşekkür ederim honor 400 pro veya s25fe fiyatı düşerse ona gideceğim
Fiyatı s24fe ile 2 3k kadar az bir fark olmadıkça almayın hocam. Birde son zamanlarda s24fe arttığı için fark biraz daha kapandı.

• Beğen
Reaksiyonlar: feny
son olarak xiaomi 14 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar daha önce yd telefon almalı mıyım diye bir başlık açmıştım ama o durumdan vazgeçtim. 30000+- bütcem var. Yurtiçi bir cihaz bakıcam aradığım özellikler kaliteli ekran ve kamera sosyal medyada sorunsuz çalışması. şu an nothing phone 2a kullanıyorum batarya olarak bana çok yetmiyor. Aslında görece daha ufak da bir telefon olsun istiyorum ama aradığım bütçelerde bu şekilde bir telefon yok gördüğüm kadarıyla. siz neler önerirsiniz?
Tekrar 33kya duserse honor 400 pro 12/512yi degerlendir derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,083
Üyeler
185,374
Son üye
burakw
Geri