Arkadaşlar 159p pro modelini almıştım normalde ancak USB dongle standa gömülüymüş bana ayrı olması lazım bu yüzden 159p modelinide sipariş verdim sizce pro...
hocam ben kardeşimin telefonunda temuyu sildim google da aratınca instagramda reklam çıktı sonra temu uygulamasına yönlendirdi ordan google hesabıyla giriş...
Kendi hesabından nedense alamadım kardeşimin telefonundan deneyince ilk seferde 640 TL ye geldi.
Bu mouse u kablolu şekilde kullanabiliyor muyuz acaba birde...
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkteki mouse almaya karar verdim ancak bunu pc ye takınca ışıkları sabitmi yanıyor kapatmak istiyorum ben ışıklarını olmazmı...
Arkadaşlar anakartımda bir tane sys fan girişi var ve buna 3 pinli egzoz fan bağlanmış ve bunun biostan hızını kontrol edebiliyorum ancak öndeki 3 fan psu...
Arkadaşlar bu monitör sizce alınır mı? bütçem 4000 TL ve dahili hoparlör olan bir monitör bakıyorum.Bu monitörü alsam hdml kablo ile kasaya bağlayınca...
Arkadaşlar merhaba kasamın önündeki 3 fan buraya bağlı ve reset tuşundan renklerini kontrol edebiliyorum şimdi kule tipi soğutucu taktım bir kablosunu CPU...
https://app.hb.biz/YoWMXElDMJXN
Bu ürünü aldım driverlarını indirip kurdum herşeyi denedim ancak masaüstü PC de çalıştıramadım ışığı bile yanmadı, laptopa...