Merhaba,
Birkaç ay önce Hepsiburada'nın kendi satıcısından bir adet Game Booster Enigma Red mekanik klavye satın aldım. Birkaç hafta sonra Enter tuşu tepki vermemeye başladı. Garanti sürecini yürüten E-Vektron ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. Ürün tamir edilip tarafıma geri...
Merhaba,
Birkaç ay önce Hepsiburada'nın kendi satıcısından bir adet Game Booster Enigma Red mekanik klavye satın aldım. Birkaç hafta sonra Enter tuşu tepki vermemeye başladı. Garanti sürecini yürüten E-Vektron ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. Ürün tamir edilip tarafıma geri...
İşin tırt kısmı banada görede kısmen doğru ancak bu ürün için tamamıyla tırt demek adil olmaz.
1.100 TL geldi yaklaşık 1.500 TL bile rakipsiz sayılır. Pes oynarken benim elime pek uymadığı için iade etmeyi düşünüyordum ancak 1.100 TL gibi bir rakama geldiği için vazgeçtim zamanla elde ona göre...
Üst tuşlar yumuşak basış hissiyatı kötü deil ancak pes oynarken falan üste bulunan hızlı koşma ve oyuncu çağırma tuşlarına basmak için avuç içine alamıyorsun kolu. Alt tuşlara ayar ver dersen eğer bu defa hızlı koşunca oyuncu çağırmıyor böyle bir çakışma yapıyor o tuşlar'da.
Bu arada burdan kol...
Ürün bugün geldi sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.
Pes oynarken üst trigger tuşunu rahat gitmiyor parmaklar.
Tutuş ve trigger olarak f710 çok iyiydi.
Bu tarz tasarımı beğenmiyorum kim icat ettiyse konfor açısından hiç iyi deneyim sunmuyor.
colorful hakkında bilgim yok ancak fiyatına göre kağıt üstünde bazen iyi anakartlarını görüyordum.
Üstede yazdım fiyatta güzellik olmazsa pazara girmeleri çok zor.
Msi bu tarz kasalar çıkardıktan sonra asusun yanında bana göre tırt bir marka olarak kaldık artık.
Asus çok daha vizyonlu ürün üretiyor. Giriş seviyesi üründe bile belli bir kalitenin altına düşmüyor.
o iki marka sapphire emsali değil ki.
Sapphire kendini kanıtlamış bir markadır. Asus tuf neyse sapphire nitro aynı ayardadır.
Elbette aynı fiyata asus tuf veya msi gaming serisi gibi altetnatifler varsa sapphirenin pek şansı olmaz.
Oyun açısından bariz daha iyi bunu bende biliyorum.
Ancak ben cs go için sordum ryzen ön belleği yüksek olduğu için cs fazla fps verir mi die
Genel oyun için sormadım.