arseyus isimli üyenin son içerikleri

1. A

E-Vektron Servis Deneyimim: Aynı Arıza, Farklı Ürün, Hasarlı Teslim

Merhaba, Birkaç ay önce Hepsiburada'nın kendi satıcısından bir adet Game Booster Enigma Red mekanik klavye satın aldım. Birkaç hafta sonra Enter tuşu tepki vermemeye başladı. Garanti sürecini yürüten E-Vektron ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. Ürün tamir edilip tarafıma geri...
  2. A

E-Vektron Servis Deneyimim: Aynı Arıza, Farklı Ürün, Hasarlı Teslim

Merhaba, Birkaç ay önce Hepsiburada'nın kendi satıcısından bir adet Game Booster Enigma Red mekanik klavye satın aldım. Birkaç hafta sonra Enter tuşu tepki vermemeye başladı. Garanti sürecini yürüten E-Vektron ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. Ürün tamir edilip tarafıma geri...
  3. A

🔥İndirim Samsung Galaxy A57 8/256 GB | 31 bin TL

Cidden insan gerçekten hayret ediyor. İkisine baktımda s25 fe varken neden a57? Bizim anlıyamadığımız bişey mi var?
  4. A

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

İşin tırt kısmı banada görede kısmen doğru ancak bu ürün için tamamıyla tırt demek adil olmaz. 1.100 TL geldi yaklaşık 1.500 TL bile rakipsiz sayılır. Pes oynarken benim elime pek uymadığı için iade etmeyi düşünüyordum ancak 1.100 TL gibi bir rakama geldiği için vazgeçtim zamanla elde ona göre...
  5. A

Üst tuşlar yumuşak basış hissiyatı kötü deil ancak pes oynarken falan üste bulunan hızlı koşma ve oyuncu çağırma tuşlarına basmak için avuç içine alamıyorsun kolu. Alt tuşlara ayar ver dersen eğer bu defa hızlı koşunca oyuncu çağırmıyor böyle bir çakışma yapıyor o tuşlar'da. Bu arada burdan kol...
  6. A

Ürün bugün geldi sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum. Pes oynarken üst trigger tuşunu rahat gitmiyor parmaklar. Tutuş ve trigger olarak f710 çok iyiydi. Bu tarz tasarımı beğenmiyorum kim icat ettiyse konfor açısından hiç iyi deneyim sunmuyor.
  7. A

Cs 2 de mermilerim gitmiyor

Gta hile şifresimi bu
  8. A

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

Oyun ve masaüstü hz değerleri aynı değilse ondan olabilir.
  9. A

İtopya sipariş iptali ve para iade ne zaman olur?

Gün içinde arayın bir bilgi isteyin hocam.
  10. A

🔥İndirim Claw's Venator 32000 Dpi Pixart Paw 3335 LCD Ekran - Chromatic Rgb 999TL

dünyanın en büyük monitörü kaç inç bilmiyorum ama en büyük monitörde bile gereksizdir 32k dpi :)
  11. A

🔥İndirim Sapphire Anakartlar Türkiye'de! -B850M Wifi 6.899TL-

colorful hakkında bilgim yok ancak fiyatına göre kağıt üstünde bazen iyi anakartlarını görüyordum. Üstede yazdım fiyatta güzellik olmazsa pazara girmeleri çok zor.
  12. A

🔥İndirim MSI Mag Forge 120A + MSI A650BNL 3.349 TL

Msi bu tarz kasalar çıkardıktan sonra asusun yanında bana göre tırt bir marka olarak kaldık artık. Asus çok daha vizyonlu ürün üretiyor. Giriş seviyesi üründe bile belli bir kalitenin altına düşmüyor.
  13. A

🔥İndirim Sapphire Anakartlar Türkiye'de! -B850M Wifi 6.899TL-

o iki marka sapphire emsali değil ki. Sapphire kendini kanıtlamış bir markadır. Asus tuf neyse sapphire nitro aynı ayardadır. Elbette aynı fiyata asus tuf veya msi gaming serisi gibi altetnatifler varsa sapphirenin pek şansı olmaz.
  14. A

CS-GO 2 için ryzen 3600 mü i5 10600k mı?

Oyun açısından bariz daha iyi bunu bende biliyorum. Ancak ben cs go için sordum ryzen ön belleği yüksek olduğu için cs fazla fps verir mi die Genel oyun için sormadım.
Geri