🔥İndirim MSI Mag Forge 120A + MSI A650BNL 3.349 TL

PSU iyi, kasa 1500 bile etmez. Soğutucu resimi attığım kasanın aynısı bu. MSI diye bir şey bekliyorsunuz ama fanları hava vermediği gibi çok kolay dışı sökülüyor korozyon tuttu hep
hocam ne sürede korozyon tuttu? bende de aynı model var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hava akışıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok. üstteki 2 egzodan ilkini havayı içeri vericek şekilde değiştirdim sadece. cpu ısısı kullandığım hava soğutma ile 55in üstüne çıkmadı yüksek ayar apex legends da.

hocam ne sürede korozyon tuttu? bende de aynı model var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hava akışıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok. üstteki 2 egzodan ilkini havayı içeri vericek şekilde değiştirdim sadece. cpu ısısı kullandığım hava soğutma ile 55in üstüne çıkmadı yüksek ayar apex legends da.
7 ay olması gerek. Kasaya elini bile sürmemeni öneririm. Yukarıdaki 2 fan havayı dışarı atacak, işlemci ve ekran kartı sıcaklığı havaya yükselir

7 ay olması gerek. Kasaya elini bile sürmemeni öneririm. Yukarıdaki 2 fan havayı dışarı atacak, işlemci ve ekran kartı sıcaklığı havaya yükselir
Hocam yanlışınız var. Yukarıdaki iki fanın da dışarı hava atacak şekilde olmaması gerekiyor. Kasa başına yakın olan fanın içeri üfleyecek şekilde kullanılması daha iyi soğutma performansı sağlıyor. Bu videodan farkı görebilirsiniz:

Msi bu tarz kasalar çıkardıktan sonra asusun yanında bana göre tırt bir marka olarak kaldık artık.
Asus çok daha vizyonlu ürün üretiyor. Giriş seviyesi üründe bile belli bir kalitenin altına düşmüyor.

Bu kasa çok eski nesil. Elde kalanları indirimli veriyorlar işte.

İçindeki PSU'da daha 1-2 hafta tek almak istediğinde 2099 TL flandı. Kasayada 1500 TL flan diyorlar 3.600 TL lere veriyorlar işte.

Açıkçası Uzun vadeli düşünenler kasa ve PSU'yu almışkan daha kaliteli ve üst düzey almalı. Bu parçalar atsan atılmıyor satsan satılmıyor. 1 kere alıp kateli alınmalı taraftarıyım ben.

750-850W GOLD bir PSU alacan arkana bakmayacan bir daha 5-6 yıl. Aynı şekilde güzel 4 fanlı typ-C çıkışlı hatta varsa fan çoklayıcıs HUB olan güzel tasarım bir kasa alacan sonra belki 10 sene oynamıyacan kasa ile.

Ürün ne gömülmüş arkadaş... Kullanıyorum, memnunum. Üst düzey bir kalitesi olmadığı ortada, C tier psusu var, 6 adet fan ile birlikte geliyor ve fiyatı 3600TL. 6 adet fan 1000TL, PSU 1500TL, kasaya kaldı 1100TL. Yok Asus daha vizyonluymuş yok kasa eski nesilmiş bırakın abi şu işleri. 30bin TL'lik sistemde 2-3 daha verir şunu alırım dediğimizde '' Bu bütçelerde 500 TL bile önemli sen git onu al o zaman!'' zihniyeti iş 3600TL'lik kasaya gelince 5000-6000TL'lik kasalarla kıyaslama yapıyor. 3600TL fiyat ile de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz sadece sıvı soğutma kullanacaksanız anakartınız ile sıvı soğutmanızın boyutlarını sadece uzunluk olarak değil genişlik olarak da ölçerek alın. B760 Tomahawk Wifi ATX anakart ile Arctic LF II 240 ile kullanıyorum, sıvı soğutmayı üste montajda sığmadığı için ön panele takmak zorunda kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,362
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri