🔥İndirim MSI Mag Forge 120A + MSI A650BNL 3.349 TL

PSU iyi, kasa 1500 bile etmez. Soğutucu resimi attığım kasanın aynısı bu. MSI diye bir şey bekliyorsunuz ama fanları hava vermediği gibi çok kolay dışı sökülüyor korozyon tuttu hep
hocam ne sürede korozyon tuttu? bende de aynı model var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hava akışıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok. üstteki 2 egzodan ilkini havayı içeri vericek şekilde değiştirdim sadece. cpu ısısı kullandığım hava soğutma ile 55in üstüne çıkmadı yüksek ayar apex legends da.

hocam ne sürede korozyon tuttu? bende de aynı model var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hava akışıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok. üstteki 2 egzodan ilkini havayı içeri vericek şekilde değiştirdim sadece. cpu ısısı kullandığım hava soğutma ile 55in üstüne çıkmadı yüksek ayar apex legends da.
7 ay olması gerek. Kasaya elini bile sürmemeni öneririm. Yukarıdaki 2 fan havayı dışarı atacak, işlemci ve ekran kartı sıcaklığı havaya yükselir

7 ay olması gerek. Kasaya elini bile sürmemeni öneririm. Yukarıdaki 2 fan havayı dışarı atacak, işlemci ve ekran kartı sıcaklığı havaya yükselir
Hocam yanlışınız var. Yukarıdaki iki fanın da dışarı hava atacak şekilde olmaması gerekiyor. Kasa başına yakın olan fanın içeri üfleyecek şekilde kullanılması daha iyi soğutma performansı sağlıyor. Bu videodan farkı görebilirsiniz:

Geri